Over Verstijlen Hekwerken

Historie van Verstijlen Hekwerken

Verstijlen Hekwerken is opgericht als eenmansbedrijf in maart 1983 door André Verstijlen. In april 1987 is hier een tweede eenmansbedrijf bijgekomen als handel en smeden van gereedschappen.

De twee eenmansbedrijven zijn vanaf 05-01-1990 opgegaan in een besloten vennootschap. Op 1 januari 2006 is de BV een vennootschap aangegaan met Roger Verstijlen en dit resulteerde in Verstijlen VOF. Vanaf 1 januari 2013 is Roger Verstijlen eigenaar van Verstijlen Hekwerken BV.

  • Het ontwerpen, fabriceren en monteren van hekwerken, poorten en tuinornamenten.
  • Het smeden van speciale gereedschappen.
  • Las- en montage werkzaamheden.
  • Uiteraard kan alles voor u op maat en wens gemaakt worden in eigen werkplaats.
  • Leveren, monteren en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten)
poort_1
Hekwerk
,,
Verstijlen Hekwerken heeft mijn bedrijfspand voorzien van een geautomatiseerde poort, precies naar specificaties en prachtig opgeleverd. Na levering zijn ze betrokken gebleven en altijd bereikbaar voor eventueel support.

Onze kwaliteit en garantie

Keurmerken

Verstijlen Hekwerk heeft een aantal keurmerken en is lid van diverse overkoepelende organen. Alle keurmerken zijn gericht op een betere controle op de kwaliteit van het proces, om zodoende de kwaliteit van het product te verhogen.

Een aantal bekende keurmerken zijn: Hekmerk, ISO-9001, en Kenteq erkend leerbedrijf.

Tevens zijn wij aangesloten bij diverse organisaties als De Koninklijke Metaalunie en De Nederlandse Hekwerk Industrie. De Koninklijke Metaalunie is de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de metaal en richt zich op bedrijven in de Metaal en Techniek van eenmanszaken tot bedrijven met meer dan 100 werknemers. De Koninklijke Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak.

Nederlandse Hekwerk Industrie (NHI) is de brancheorganisatie voor ondernemers in de hekwerk-branche en is opgericht in 2002. NHI heeft als doel om de kwaliteit en veiligheid van hekken en vooral poorten naar de markt toe te verkleinen. NHI is een branchegroep van de Koninklijke Metaalunie.

Onze klanten aan het woord

Recensies van klanten

P Schoonen

21/05/2020
De heer R. Verstijlen dacht mee in de (on)mogelijkheden, materialen en uitvoering om zelf een hekwerk te ontwerpen. In de goede zijn van het woord ouderwets vakmanschap, stiptheid en een keurige en duidelijke offerte. Bij de levering werden zelfs kunststof afdekkapjes meegeleverd om de moeren te verbergen.

Selina Lejeune-Jens

14/05/2020
Super service! Behulpzaam en bereid om meteen te zoeken en te helpen. Echt een aanrader. Mooi bedrijf 😊

Ruud Pommee

28/04/2020
Keurig bedrijf. We hebben er diverse bezoeken gebracht. Eerlijke informatie, deskundig advies en begeleiding. Na plaatsing order, duidelijke afspraken werden nagekomen en de uitvoering prima volgens plan en tijdschema. Chapeau!!!!

Een greep uit onze klanten

We hechten veel waarde aan het opbouwen van een goede klantrelatie. Hiernaast ziet u een selectie van onze klanten waar we trots op zijn.