Dubbele draaipoort sierhekwerk
restauratie klassieke sierpoort
Klassiek historisch sierhekwerk met looppoort
SONY DSC

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Sierpoort

Sierpoort bij Verstijlen Hekwerken

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze sierpoorten. Bij Verstijlen kunt u alle kanten op. U kunt kiezen voor het klassieke uiterlijk, het klokmodel of het radiusmodel. Ook verzorgen wij mooie stalen, houten of ijzeren poorten en de automatisering ervan. U moet dan denken aan sierpoort aandrijvingen die zowel bovengronds als ondergronds functioneren. 

Onze poorten zorgen voor optimale veiligheid van uw terrein. Daarnaast zijn er mooie accessoires te verkrijgen die uw sierpoort tot een ware beleving maken. Denk hierbij aan een intercom met camera of een brievenbus die verwerkt is in één van de poortpalen. Ook kunnen wij een GSM module voor u regelen. Met deze module bedient u voortaan op grote afstand de sierpoort. 

Onze sierpoorten hebben de volgende voordelen:

  • Na akkoord van de offerte wordt de situatie bekeken en ingemeten
  • Eigen op ambachtelijke wijze geproduceerde sierpoorten
  • Alles op maat gemaakt in onze eigen werkplaats
  • Wij lassen, knippen en zetten de poort voor u
  • Wij verlenen nazorg op onze poorten
  • Wij hebben een aantal keurmerken en zijn lid van diverse overkoepelende organen

Galvaniseren

Onze sierpoorten worden gegalvaniseerd. Deze methode beschermt het materiaal het beste tegen corrosie. Tevens is de bedekking en bescherming van de hoeken bij verzinkmateriaal optimaal. Na het verzinken wordt meestal gekozen voor een 2-laags coating. Deze coating is onderhoudsarm.

Montage en overige werkzaamheden

De montage voeren wij geheel volgens uw wens uit. Buiten het monteren en stellen van de producten kunnen wij in overleg eventuele nevenwerkzaamheden voor u verzorgen. Denk hierbij aan snoeien, demonteren van bestaand hekwerk, metselen van kolommen, aanwerken van straatwerk en het leggen van kabels en leidingen ten behoeve van poortautomatiseringen. 

Elektrische en handmatige poorten

Wij verzorgen zowel de elektrische als handmatige sierpoort. De handmatige sierpoort heeft een inbraakpreventief hang- en sluitwerk en zorgt voor een optimale beveiliging. Bij de elektrische sierpoort zorgen wij een moderne beveiliging. Wij gaan graag met u in overleg wat de beste optie voor u is. Beide soorten poorten leveren in elk geval een hoop veiligheid en schoonheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Ons team van specialisten helpt u graag. U mag zelfs bij ons op bezoek komen in onze showtuin. Voor een gericht voorstel en advies kunt u het beste contact met ons opnemen via mail op info@verstijlenhekwerken.nl of per telefoon op 0165 – 38 38 17. De specialisten van Verstijlen Hekwerken staan u graag te woord. 

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.