Dubbelstaafs hekwerk dicht

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Vlechtband hekwerk

Met vlechtband biedt uw hekwerk niet alleen bescherming maar ook privacy en bescherming tegen wind en regen. Vlechtband wordt meestal toegepast met een dubbelstaafs hekwerk, waar het tussendoor gevlochten wordt. Het stevige kunststof is bestand tegen de invloeden van weer en wind en is verkrijgbaar in verschillenden tinten.

Voordelen vlechtband hekwerk

Het grootste voordeel van een vlechtband hekwerk is dat het een ideale combinatie is van de stevigheid van een (dubbel)staafshekwerk en de privacy van een schutting. Daarnaast is vlechtband erg makkelijk aan te brengen op een hekwerk dat al staat en is het niet alleen duurzaam maar ook nog eens eenvoudig en snel schoon te maken. Een praktische een stevige oplossing voor ieder terrein dat omheind moet worden.

Wanneer gebruikt u vlechtband hekwerk

Wanneer u graag wat meer privacy wilt bij een reeds bestaand hekwerk is vlechtband ideaal omdat je hiervoor de structuur niet aan hoeft te passen. Ook wanneer je een terrein af wilt schermen tegen de wind kunt u vlechtband gebruiken.

Wat kost een vlechtband hekwerk?

Wilt u weten wat u betaalt voor vlechtband hekwerk? Dat is afhankelijk van het terrein dat u wilt omheinen. Wilt u daarnaast een hekwerk waar al vlechtband in is verweven of wilt u vlechtband laten aanbrengen bij hekwerk dat al staat?

Door contact op te nemen en de specificaties door te geven kunnen wij u een gerichte offerte sturen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij vragen kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.