Uw huis of bedrijf beveiligen tijdens de feestdagen

Gaat u de feestdagen doorbrengen bij vrienden of familie? Dat is natuurlijk gezellig voor u, maar ook een uitkomst voor inbrekers. Tijdens deze donkere dagen zijn veel mensen niet thuis en wordt een indringer ’s avonds vaak over het hoofd gezien. U kunt pas echt van de feestdagen genieten als u weet dat uw huis goed beveiligd is. Hetzelfde geldt natuurlijk voor uw bedrijfspand: ook dit is rond Kerst en Nieuwjaar waarschijnlijk gesloten, waardoor inbrekers graag nu hun slag slaan. Hier leest u meer over verschillende soorten hekwerk en hoe deze uw pand kunnen beveiligen tijdens de feestdagen, zodat u met een gerust hart van de gezelligheid kunt genieten.

Wat is het probleem?

Misschien denkt u dat uw huis goed genoeg beveiligd is met dubbele sloten in de voordeur en een schutting rond de tuin. Gaat u een weekje op vakantie, dan haalt de buurman de post uit uw brievenbus en houdt hij een oogje in het zeil. Misschien zet u dan zelfs de lichten op een timer om eventuele indringers af te schrikken. En zo groot is de kans toch ook weer niet dat een inbreker nu juist uw pand uitkiest wanneer u een paar dagen weg bent?

Maar hoe bereidt u zich voor op de kerstdagen? Weet u zeker dat uw woning of bedrijfsterrein goed genoeg beveiligd is? Helaas ‘werken’ veel inbrekers juist graag tijdens de feestdagen. Ze weten dat de meeste bedrijven gesloten zijn en dat veel mensen Kerst en Oud & Nieuw vieren bij familie of vrienden thuis. Dit is dus bij uitstek de tijd van het jaar om uw bestaande hekwerk en toegangsbeveiliging te controleren of om uw nieuwe hekwerk te laten plaatsen.

Verschillende soorten hekwerken en poorten

Verstijlen Hekwerken levert naast diverse soorten hekwerk ook schuifpoorten en draaipoorten in Etten-Leur en Breda. Hier ziet u wat de verschillende mogelijkheden zijn om uw pand te beveiligen:

  • 1. U kunt makkelijk zelf antiklimstrips bovenop uw bestaande schutting plaatsen om indringers (en buurkatten!) uit uw tuin te weren.
  • 2. Dit bekend soort hekwerk is zeer geschikt voor de beveiliging van uw bedrijfsterrein, maar dankzij de verschillende mogelijkheden kan het ook de juiste oplossing voor uw woning zijn.
  • 3. Dit is een lichter, voordeliger alternatief voor spijlenhekwerk. Het heeft vrijwel dezelfde toepassingen en is bovendien verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.
  • 4. Een draaipoort is vooral populair als looppoort, maar kan ook een goede oplossing zijn voor uw oprit. Het is dan wel belangrijk dat deze niet op een helling ligt.
  • 5. Schuifpoorten nemen veel ruimte in beslag, maar zorgen voor zeer goede beveiliging van uw terrein. U kunt eventueel de schuifpoort gedurende uw openingstijden open laten staan.
  • 6. Dit is in feite ook een schuifpoort, maar deze blijft niet open staan. Een speedgate opent en sluit een stuk sneller.

Wilt u meer weten over draai- of schuifpoorten en de mogelijkheden voor poortaandrijving in Breda of Etten-Leur? Neem snel contact op met Verstijlen Hekwerken.