Modern hekwerk

Het kan zo eenvoudig zijn; een strak, modern hekwerk in de voortuin met een speels effect door spijlen te bundelen in setjes. Heeft u zelf een idee bedacht / gezien in uw omgeving of op Pinterest? Vraag naar de mogelijkheden en wij stellen u niet teleur! Bekijk ook onze andere sierhekwerken voor meer inspiratie!

Strak en modern sierhekwerk

Ook te combineren met een moderne (elektrische) poort

Een modern hekwerk in de voortuin ziet er strak uit en laat je buitenruimte perfect bij je woning passen. Een modern hekwerk van Verstijlen Hekwerken wordt met de grootste zorg vervaardigd en u heeft er jarenlang plezier van. Een modern hekwerk is desgewenst te combineren met een elektrische poort zodat u makkelijk toegang heeft tot uw voortuin en oprit.

Topkwaliteit en ruime keuze uit moderne hekwerken

Dankzij moderne productietechnieken zijn onze hekwerken bestand tegen de invloeden van het weer en u heeft de keuze uit enkele ontwerpen die u in onze showtuin kunt komen bekijken. Of bekijk de talloze voorbeelden in onze fotoalbums. Maar ook als u zelf een ontwerp heeft helpen we u graag. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden met één van onze professionals.

,,
Verstijlen Hekwerken heeft mijn bedrijfspand voorzien van een geautomatiseerde poort, precies naar specificaties en prachtig opgeleverd. Na levering zijn ze betrokken gebleven en altijd bereikbaar voor eventueel support.
Een klant van Verstijlen Hekwerken
De functietitel van de klant van Verstijlen Hekwerken