Impressie van de showtuin

Onze showroom is op afspraak te bezoeken, zodat we ruim de tijd kunnen nemen en u van een goed advies kunnen voorzien. 

Impressie van de showtuin / showroom. Zodra bezoeken weer toegestaan zijn, kunt u met of zonder afspraak langskomen, echter om goed de tijd voor u te nemen verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Bij ons aan de Rucphensebaan kunt u allerlei voorbeelden, foto albums en specificatiebladen zien.

Het is ook mogelijk om producten te laten maten of restaureren vanuit uw foto’s of eigengemaakte tekeningen / schetsen.

showtuin_cropped
showroom_cropped
SONY DSC

Inmeten van hekwerk

Na het akkoord bevinden van een offerte wordt de situatie ingemeten. Hierbij wordt onder andere gelet op verschillende hoogtes en obstakels op de locatie. Vanuit deze maten worden de verdelingen gemaakt en worden de opdrachten in productie genomen.

Productie in onze werkplaats

Vervolgens wordt alles in eigen werkplaats gemaakt. Variërend van ambachtelijk smeden, wellen en klinken tot cnc ponsen van kokers en strippen en natuurlijk alles wat hier tussenin zit zoals: zagen, boren, walsen, knoppen, zetten, lassen, etc.

workshop_verstijlen

Verzinken van staal

Het verzinken van staal is een veel toegepaste methode om materialen langdurig te beschermen tegen corrosie. De slijt- en slagvastheid, de hechting van de laag, de dikte van de laag en de corrosiewerende eigenschappen zijn belangrijke eigenschappen die door de temperatuur van het zinkbad bepaald worden. Tevens is de bedekking en bescherming van de hoeken bij verzinkt materiaal optimaal. Het volbad galvaniseren geeft de meest dikke en daarmee beschermende laag. Niet zo vlak als een dunnere sendsimir zinklaag maar wel zeker zo goed door de jaren heen.

verzinkerij_verstijlen

Poedercoaten

Na het verzinken wordt meestal gekozen voor een poedercoating, deze is in bepaalde mate elastisch, slijt-, slag-, en stootvast en daardoor beter bestand tegen beschadigingen. Deze poedercoating zorgt voor een mooie en goede bescherming van het product. Iedere RAL kleur is mogelijk. Tevens is het eindproduct met een zink- en poedercoatinglaag onderhoudsarm.Verstijlen kiest hierbij voor een tweelaags coating, bestaande uit een epoxyprimer en een polyester toplaag. Wanneer de coating in structuur of soft touch wordt uitgevoerd geeft dit een zeer exclusieve uitstraling.

alumuminiumpoedercoaten1-BLAUW-FILTER
SONY DSC

Plaatsing van het hekwerk

De volgende stap in het productieproces is de montage. Ook dit gebeurt geheel volgens uw wens. Buiten het daadwerkelijk monteren en stellen van onze producten kunnen wij in overleg ook snoeien, demonteren van bestaand hekwerk, metselen van kolommen, aanwerken van straatwerk en leggen van kabels en leidingen.

SONY DSC

Voorbeeld opbouwaandrijving

Ook is het mogelijk bestaande of nieuwe poorten te voorzien van een poortaandrijving (inbouw, opbouw, knikarm, of schuifpoortmotor), en/of het aanbrengen van veiligheidsvoorzieningen zoals fotocellen en afslaglijsten.Het is mogelijk dit uit te breiden met een (GSM)intercom met spraak, een camera en toegangscontrolesystemen. Wij werken o.a. met de merken: Genius, Faac, Visex en ASO, maar kunnen ook andere merken op verzoek herstellen, aanpassen of leveren.

Schade aan hekwerk

Ook het repareren en het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud en het afsluiten van onderhoudscontracten worden door ons uitgevoerd.

schade-aan-hekwerk-BLAUW-FILTER