Looppoort in cottage stijl met kruizen
Klassieke dubbele looppoorten
SONY DSC
Looppoort

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Moderne looppoort metaal

Een looppoort van metaal biedt eenvoudig toegang tot uw terrein terwijl het tegelijkertijd beschermt tegen ongenode gasten. Verzinkt en voorzien van een duurzame poedercoating, gaan metalen looppoorten lang mee onder alle weersomstandigheden. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren zodat u altijd de poort krijgt die perfect aansluit bij de rest van uw omheining.

Een strakke uitstraling en een lange levensduur

Metaal heeft een strakke, moderne uitstraling die perfect past bij een moderne woning. Daarnaast heeft metaal ook nog eens een langere levensduur dan een houten looppoort. Metaal is minder gevoelig voor weersinvloeden wanneer deze volbad verzinkt en gepoedercoat is en blijft daardoor veel langer zijn mooie uitstraling behouden dan een houten variant.

De praktische oplossing voor iedere tuin

Omdat een looppoort van metaal meestal lichter is dan een houten uitvoering zijn ze goedkoper en heb je minder zwaar hang- en sluitwerk nodig. Dankzij de poedercoating waarvan uw poort bij Verstijlen Hekwerken wordt voorzien hoeft u ook nauwelijks onderhoud te plegen aan de poort en blijft deze jarenlang in perfecte conditie.

Meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u zelf al ideeën voor een metalen looppoort of doet u liever eerst inspiratie op in onze showtuin? U bent van harte welkom en wij adviseren u graag over de beste, mooiste en meest praktische oplossing voor uw situatie. Neem ook alvast een kijkje bij onze uitgevoerde projecten op de website voor een indruk van de kwaliteit die u mag verwachten bij Verstijlen Hekwerken.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.