Essenhout met verminderde doorkijk i.v.m. privacy

Een poort heeft verschillende functies.  Denk hierbij in eerste instantie aan veiligheid, maar ook bepaalt een poort mede het aanzicht van uw woning en/of bedrijfspand.  Al onze poorten worden in eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Daarnaast is ons assortiment dusdanig ruim opgezet dat wij u als klant haast altijd een passende oplossing kunnen aanbieden.  Denk hierbij aan schuifpoorten (zowel railpoorten als vrijdragende poorten) en draaipoorten (looppoorten, dubbele draaipoorten en 4-delige draaipoorten/harmonicapoorten).

Heeft u vragen over een van deze producten, kijk dan naar de volgende foto’s en/of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Kijk ook eens naar onze voorbeelden van draaipoorten, en voorbeelden van schuifpoorten.

Modern spijlen hekwerk en houten poort
,,
Verstijlen Hekwerken heeft mijn bedrijfspand voorzien van een geautomatiseerde poort, precies naar specificaties en prachtig opgeleverd. Na levering zijn ze betrokken gebleven en altijd bereikbaar voor eventueel support.
Een klant van Verstijlen Hekwerken
De functietitel van de klant van Verstijlen Hekwerken