Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Tuinpoort

U wilt een tuindeur of een tuinpoort kopen? Bij Verstijlen Hekwerken bieden we een grote verscheidenheid aan tuinpoorten aan waaruit u kunt kiezen. We hebben de tuinpoorten in verschillende designs, kleuren en materialen en ze worden allemaal door ons gemaakt in onze eigen werkplaats. Of u nu een grote tuinpoort of een kleine tuinpoort nodig heeft, bij ons bent u verzekerd van uw toekomstige tuinpoort. Kom bij ons langs in de showroom en ontdek de soorten en maten en vertel ons uw wensen. Onze collega’s geven u vakkundig advies.

De voordelen van een tuinpoort

Mogelijk heeft u al een tuinpoort en is deze aan vervanging toe. Of u bent aan de slag met uw tuin die nu nog zonder hekwerk of tuinpoort openligt? Het afscheiden van uw tuin met een hekwerk en tuinpoort geeft u een overzichtelijk en veilig gevoel van uw stuk land. De veiligheid van een hekwerk en tuinpoort geeft daarbij ook direct een sterk gevoel aan privacy. De hekwerken zijn tegenwoordig zeker niet meer saai maar zijn een toonbeeld van uw smaak en uw veiligheidswensen. Zo is er bij Verstijlen Hekwerken voor ieders budget een passend hekwerk of tuinpoort.

Ontdek welke tuinpoort bij uw wensen past

Kwaliteits tuinpoorten met een duurzame uitvoering

Verstijlen Hekwerken werkt al langer dan 35 jaar met sterke focus voor de innovaties van hekwerken en tuinpoorten. Doordat onze visie sterk gericht is op duurzaam en langdurig gebruik van onze hekwerken en tuinpoorten werken we met de meest hoogwaardige materialen. Ons vakmanschap en expertise maakt dat de tuinpoorten die we ontwerpen, produceren en opleveren van de beste kwaliteit zijn.

Wat kost een tuinpoort?

De kosten voor een tuinpoort lopen uiteen door de wisselende vragen en wensen van u als klant. Welke afmeting heeft u nodig, welke materialen wilt u inzetten, welke kleuren etc. In onze showroom kunnen we u meenemen in de keuzes die u kunt overwegen. Tijdens uw showroom bezoek hebben we aandacht voor uw vragen en kunnen we u snel en efficiënt op weg helpen. Plan een afspraak met ons in en zet de eerste stap naar een nieuwe tuinpoort.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.