Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Tuinpoort hout

U bent op zoek naar een tuinpoort van hout. Bij Verstijlen Hekwerken vindt u wat u zoekt. Met meer dan 35 jaar ervaring werken we dagelijks aan de vele tuinpoorten van hout. Verken de mogelijkheden voor de tuinpoort van hout, ontdek de voordelen bij Verstijlen Hekwerken en kom bij ons langs in de showroom. In de showroom informeren en inspireren we u met de mooiste tuinpoorten van hout. Daarbij zorgen we ervoor met onze kennis en expertise dat de tuinpoort van hout duurzaam en langdurig meegaat. Zo stellen we samen met u de tuinpoort van hout samen en kunt u het werk voor u laten uitvoeren.

De beste kwaliteit tuinpoorten van hout

Wellicht heeft u al eerder een tuinpoort van hout gehad. De optie voor een lager budget biedt ook minder stabiliteit en verkort het gebruik van uw tuinpoort van hout. Bij Verstijlen Hekwerken werken we uitsluitend met de beste materialen die langdurig meegaan en dat voor passende prijzen. Onze tuinpoorten van hout worden van binnenuit met stalen palen en frames opgebouwd. Hierin wordt de houtvulling verwerkt zodat de tuinpoort de uitstraling en materialen van hout heeft. Door deze perfecte combinatie kunt u langer en duurzamer uw tuinpoort van hout gebruiken en is de tuinpoort van hout jarenlang bestand tegen vele weersomstandigheden. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzame tuinpoort van hout die jarenlang meegaat.

De voordelen van een tuinpoort van hout

  • Warme uitstraling in de tuin;

  • Perfecte combinatie van stalen frame en houten afwerking;

  • Maatwerk voor iedere tuinpoort met verschillende houtsoorten mogelijk;

  • Verstijlen Hekwerken heeft meer dan 35 jaar ervaring als specialist in tuinpoorten van hout.

Contact opnemen voor uw tuinpoort van hout

Wanneer u uw zoektocht online heeft afgerond nodigen we u graag uit bij ons in de showroom. In de showroom kunt u de tuinpoorten van hout, de materialen, het proces en onze persoonlijke aandacht voor uw wensen ervaren. Hierdoor weet u zeker dat u samenwerkt met een specialist in hekwerken en tuinpoorten van hout.

Voor meer inspiratie bekijkt u ook:

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.