Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Spijlenhekwerk

Als u als particulier of als zakelijke klant op zoek bent naar een spijlenhekwerk, dan heeft u een specialist nodig die dit voor u kan uitvoeren. Bij Verstijlen Hekwerken zijn we al meer dan 35 jaar de specialist in hekwerken en poorten. Bij ons vind u wat u zoekt, ontdek gerust ons brede assortiment uw toekomstige spijlenhekwerk.

Het spijlenhekwerk is misschien wel het meest bekende en meest voorkomende hekwerk. Een spijlenhekwerk is vaak het klassieke en duurzame hekwerk waarmee grote (werk)terreinen worden afgeschermd voor onbevoegden. Zo is direct duidelijk wat het toegestane gebied is en wat ook niet. Door de expertise in dit type hek is Verstijlen Hekwerken dé specialist die u nodig heeft voor uw spijlenhekwerk wensen. Door de krachtige samenwerking wordt uw gebied kwalitatief afgeschermd. Ontdek de voordelen, het samenwerkingsproces en de realisatie en uitvoering van uw spijlenhekwerk.

Hoogstaande kwaliteit spijlenhekwerk

Het spijlenhekwerk is volledig vervaardigd uit hoogstaande materialen en past naadloos in elk buitengebied. Het hekwerk heeft een zeer hoogwaardige afwerking en kan geïnnoveerd worden met automatische instellingen. Het sierhekwerk kan worden bevestigd op diverse vormen ondergrond en kan vervolgens – naar eigen wens – op maat worden gemaakt. Bij Verstijlen Hekwerken kunt u kiezen uit diverse materialen, kleuren en afwerkingen.

Spijlenhekwerk geschikt voor

  • Werkterreinen;

  • Pretparken;

  • Scholen;

  • Openbare gemeentelijke ruimten;

  • Bouwterreinen;

  • Transport en logistieke sector.

Robuust en duurzaam spijlenhekwerk

Een voordeel van het laten plaatsen van spijlenhekwerk door Verstijlen Hekwerken is dat wij bij reeds eerdere projecten te maken hebben met hoge kwaliteit en service. Wij werken al meer dan 35 jaar met hekwerken en poorten, en zijn ervaren en professioneel. Wij hebben een goede reputatie, dus u kunt er zeker van zijn dat de klus goed wordt geklaard. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit materialen, vakmanschap en onze eigen werkplaats waar we uw spijlenhekwerk duurzaam toekomstgericht maken.

Contact opnemen

Voor zowel uw particuliere aanvragen als zakelijke aanvragen spreken we de wensen graag vooraf met u door. Kom bij ons langs in de showroom en maak kennis met de expertise en professionaliteit in ons bedrijf. Vervolgens zal ons team een passende offerte voor u opstellen. Na goedkeuring van de offerte maken wij met u een afspraak om uw spijlenhekwerk te gaan produceren, monteren en zullen opleveren.

Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de spijlenhekwerk of een sierhekwerk. Of ontdek onze robuuste poorten zoals de draaipoort of de schuifpoort.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.