Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Sierhekwerk

Bent u op zoek naar een sierhekwerk? Bij Verstijlen Hekwerken hebben we wat u zoekt. Een sierhekwerk zorgt voor een duidelijke afscheiding, maar ook voor een luxe afscheiding die gezien mag worden. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en sierlijk design, zodat iedereen iets passends kan vinden voor zijn of haar tuin. Door een scala aan materialen, kleuren en uitvoeringen te bieden heeft u genoeg keuze om uw eigen sierhekwerk te laten realiseren. Ontdek het assortiment sierhekwerken en maak vandaag nog een afspraak in onze showroom. Sierhekwerken zijn geschikt voor de tuin, de voortuin, een park, een woning, een balkon of voor de omheining van kantoor en werkgebieden. Ontdek welk sierhekwerk bij uw wensen past en zet vandaag nog de stap om dit door onze specialisten te laten realiseren.

De voordelen van sierhekwerken bij Verstijlen Hekwerken

  • Meer dan 35 jaar ervaring en expertise;

  • Breed assortiment en opties;

  • Heldere planning en uitvoering;

  • Naast fabricage en monteren ook onderhoud.

Sierhekwerk tuin

Sierhekwerken worden vaak ingezet voor de omheining van een tuin. Dit kan de achtertuin van uw woning zijn maar dit kan ook de om omheining zijn van een kleine stadstuin, moestuin of andere kleine tuinvormen. Ook de grotere tuinen kunnen omheind worden door een sierhek van Verstijlen Hekwerken.

Sierhekwerk voortuin

Wanneer u een sierhekwerk voor uw voortuin wilt is dit een mogelijkheid bij Verstijlen Hekwerken. We treffen het sierhekwerk voor de voortuin vaak in combinatie aan met het hekwerk in de achtertuin of een balkonhekwerk. Het sierlijke hekwerk komt dan overal terug en vormt een prachtige basis van hekwerken.

Sierpoorten

Vanzelfsprekend zijn er ook sierpoorten bij ons beschikbaar. De sierhekwerken worden in onze eigen werkplaats geproduceerd en kunnen van hekwerk tot poort volledig aan uw wensen voldoen. Door een sierhekwerk en sierpoort te combineren sluiten beiden hekwerken naadloos op elkaar aan. Een stijlvolle keuze die veelvoudig ingezet wordt.

Sierhekwerk op maat

We kunnen ons goed voorstellen dat u uw sierhekwerk op maat wilt laten maken. De voortuin, achtertuin, het park of uw stuk land heeft geen vaste afmetingen dus vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor sierhekwerken op maat. Zonder persoonlijk contact kunnen we uw wensen niet in kaart brengen. Plan daarom een kennismakingsgesprek met ons in en vertel ons al uw doelen en wensen. Als betrouwbare hekwerkspecialist zult u bij ons vinden waar u naar op zoek bent.

Laat u inspireren door de volgende sierhekwerken:

Historisch Klassiek Hekwerk Met Looppoort, Dubbele Draaipoort Siersmeedwerk, Sierhekwerk Voortuin Klassiek.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.