Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Houten poorten

Houten poorten zijn al jarenlang favoriet bij zowel particuliere als zakelijke klanten. De houten poorten geven direct een gevoel van warmte, tonen direct een sterk natuurelement en bieden passende privacy. Ontdek hoe we bij Verstijlen Hekwerken ervoor zorgen dat onze houten poorten langdurig en duurzaam meegaan zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en jarenlang van uw mooie houten poort kunt genieten. Heeft u vragen of wensen voor uw houten poort? Kom dan bij ons langs in de showroom en zie de verschillende mogelijkheden zelf van onze houten poorten.

De voordelen van houten poorten

  • Warme uitstraling;

  • Hout en staal gecombineerd;

  • Duurzaam en langdurig gebruik;

  • Maatwerk voor iedereen mogelijk.

Bekijk onze houten poorten

Duurzaam en langdurige kwaliteit houten poorten

De houten poorten die we bij Verstijlen Hekwerken produceren komen eigenhandig uit onze werkplaats. Hier zien we toe op de beste kwaliteit van onze hekwerken en houten poorten. Wanneer we houten poorten produceren is het van belang ervoor te zorgen dat de houten poorten langdurig en duurzaam meegaan. Voor onze houten poorten werken we met stalen palen, stalen frames, en hierin of hierop een houtvulling zodat het uiterlijk van een houten poort er is, maar u direct ook langdurig gebruik maakt van de voordelen van gegalvaniseerd en gepoedercoat staal. Zo zorgen we ervoor dat de houten poort jarenlang meegaat.

Contact opnemen

Voor de verkenning van uw zoektocht kunt u het beste de houten poorten uit ons assortiment zelf bekijken in onze showroom. Zo ziet u de kwaliteit, de uitvoeringen van de materialen en merkt u dat onze persoonlijke aandacht ervoor zorgt dat uw wensen realiteit kunnen worden. Heldere afspraken zorgen voor een fijne samenwerking en een effectieve stap naar uw nieuwe houten poort. Wij zien u graag terug in onze showroom waar we u zullen inspireren met ons brede assortiment houten poorten.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.