Spijlenhekwerken

Verkrijgbaar in diverse soorten voor zowel particulier (moderne uitstraling) als zakelijk (inbraakwerend). 

Dubbelstaafs hekwerken

Zowel voor particulier als zakelijke toepassingen.

Sierhekwerk

Alle modellen op wens en maat gemaakt. 

Gaashekwerken

Uit voorraad leverbaar en inzetbaar voor diverse doeleinden

Hekwerk Zeeland

Hekwerken Zeeland bij Verstijlen Hekwerken

Verstijlen Hekwerken is actief in Zeeland en West Brabant met hekwerken. Misschien kent u ons wel van detelefoongids. Wilt u slim de aanschaf van uw hekwerk rondmaken? Wij produceren hekwerken met de mooiste ontwerp en oog voor detail. 

Verstijlen Hekwerken  richt zich op:

  • Het ontwerpen, fabriceren en monteren van hekwerken, poorten en tuinornamenten.
  • Het smeden van speciale gereedschappen.
  • Las- en montage werk
  • Het leveren en monteren, en onderhouden van de automatisering op poorten. (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).
  • Alles is op maat gemaakt in onze ambachtelijke werkplaats

Verstijlen Hekwerken is sinds 1983 actief in Zeeland

Verstijlen Hekwerken is opgericht in 1983 door André Verstijlen en richt zich op het slim ontwerpen, produceren, monteren en het verlenen van nazorg op diverse soorten hek-, las-, en smeedwerk. Wij zijn vijf dagen per week geopend en hebben onze eigen smederij waar wij op ambachtelijke wijze onze hekwerken produceren. Wij werken zowel voor zakelijk als voor particulier.

Soorten hekwerk kiezen in Zeelands

Producten van Verstijlen Hekwerk zijn onder andere sierhekwerk, spijlenhekwerk, balkonhekken, looppoorten, draaipoorten, schuifpoorten, automatisering, poortaandrijvingen, smeedwerk en restauraties, tevens diverse soorten afrasteringen zoals gaashekwerk en dubbelstaafshekwerk.

Hekwerk projecten

Wij werken zowel voor zakelijk als voor particulier. Op deze pagina kunt u onze verschillende projecten en producten bekijken. 

Kosten hekwerken in Zeeland

De kosten van onze hekwerken worden door verschillende zaken beïnvloed. Het is dus niet makkelijk om zomaar even een prijs aan u te vermelden. Een belangrijk aspect bij het bepalen van de prijs is de staat van de grond en de afmetingen van onze hekken. 

Wilt u nog extra’s? Ook zaken zoals extra veiligheidsbeslag brengen kosten met zich mee. Dat moet allemaal in de offerte verwerkt worden en dat kunnen we het beste doen als we alles weten. Als u echt precies wilt weten wat de prijs van ons maatwerk is dan kunt u het beste meteen contact met ons opnemen. Wij brengen altijd geheel vrijblijvend een offerte voor u uit.

Poorten laten maken in Zeeland

Een poort is in eerste instantie geschikt voor de veiligheid. Daarnaast bepalen poorten vaak een groot deel van het uiterlijk van het pand of woning. U kunt in onze smederij verschillende soorten poorten laten ontwerpen en produceren: dubbele poort, looppoort, tuinpoort of schuifpoort. 

Tuinafscheiding

In eerste instantie dient tuinafscheiding als beveiliging van uw tuin of erf. Tuinafscheiding zorgt dat uw kinderen veiliger in de tuin kunnen spelen en dat het gevaar op inbrekers en insluipers minder wordt. 

Daarnaast wil het oog ook wat. De tuinafscheiding van Verstijlen dient ook ter decoratie zodat u uw tuin een mooi gezicht kan geven. U kiest bij ons uit de mooiste sierhekwerken om uw tuin de juiste uitstraling te geven.

Hekwerk laten plaatsen in Zeeland

Het plaatsen van het hekwerk in Zeeland gaat geheel volgens de wens van de klant. Wij monteren en stellen uw nieuwe hekwerk totdat alles helemaal perfect is. Naast het plaatsen voeren wij ook overig werk uit zoals snoeien, demonteren van bestaand hekwerk, metselen van kolommen en het leggen van kabels en leidingen. 

Hekwerk op maat bij u in Zeeland

U kunt bij ons heel schappelijk een hekwerk kopen. Na het akkoord op de offerte meten wij uw situatie in. Wij letten hierbij op verschillende hoogtes en obstakels op de locatie. Wij maken verdelingen en nemen uw opdracht in productie.

Over ons

Verstijlen Hekwerk heeft een aantal keurmerken en is lid van diverse overkoepelende organen. Alle keurmerken zijn gericht op een betere controle op de kwaliteit van het proces, om zodoende de kwaliteit van het product te verhogen. Een aantal bekende keurmerken zijn: Hekmerk, ISO-9001, en Kenteq erkend leerbedrijf.

Neem contact op voor hekwerken in Zeeland

Hebt u interesse om eens van gedachten te wisselen? Wilt u meer info? Of hebt interesse in 1 of meerdere offertes? Neem dan contact op met onze hekwerk specialisten. 

Hebt u een leuk project voor uzelf en voor ons? Neem dan contact met ons op.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.