Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Hekwerken voor de tuin

Hekwerken voor de tuin zijn een veelgevraagd en zeer favoriet product. De hekwerken voor de tuin bieden zowel de particuliere als de zakelijke klanten een kans om de tuin aan te kleden of juist af te schermen van de openbare weg. Hekwerken voor de tuin zijn dus naast veiligheidshekwerken ook zichtbaar en mogen dus een modern of sierlijk design vertonen. Dagelijks werken we aan de mooiste hekwerken voor een ieders tuin in Nederland. Van volledig robuuste afgesloten hekwerken tot sierlijke hekwerkdesigns die gezien mogen worden. Wat uw wens ook is, bij Verstijlen Hekwerken hebben wij altijd de beste hekwerken voor de tuin beschikbaar.

Ontdek direct de volgende hekwerken voor de tuin

Unieke creaties hekwerken voor de tuin

Bij Verstijlen Hekwerken werken we al jarenlang aan de innovaties rondom hekwerken voor de tuin en passende poorten. Het is een ware passie om de wens van de klant te kunnen realiseren in schitterende hekwerken voor de tuin. Elke vraag is anders, elke wens is anders en toch kunnen we voor elke vraag de oplossing bieden voor een passend hekwerk voor de tuin.

Als op en top specialist voorzien we u van de mogelijkheden en ideeën. Daar waar u niet aan denkt springen wij in met onze kennis en expertise om te komen tot een schitterend hekwerk voor de tuin. Is een doel niet haalbaar? Wij communiceren open en realistisch zodat uw verwachtingen overeen komen met de realiteit. Wel zo prettig. Kom eens bij ons langs in de showroom. Hiervoor kunt u een afspraak maken met onze specialisten die uw wensen graag horen en u inspireren met de hekwerken voor de tuin die passen bij uw wensen.

Kwaliteit en duurzaamheid in de hekwerken

Tegenwoordig gaan de creaties van standaard hekwerken hand in hand met schitterende maatwerk design hekwerken voor de tuin. Bij Verstijlen Hekwerken optimaliseren we al jarenlang zowel de duurzaamheid van de materialen als het bouwproces en de klantbeleving. Met persoonlijk contact bent u verzekerd van een prettig proces waar bij opmeten, technisch tekenen, bouwen en uw hekwerk opleveren. Door onze pragmatische werkwijze weet u precies dat uw wensen omgezet worden in realistische hekwerken voor de tuin. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele voordelen van een hekwerk voor de tuin.

Voordelen hekwerken voor de tuin

  • Hekwerken op maat en volgens uw wens gerealiseerd;

  • Persoonlijk contact en helderen planning en organisatie;

  • Een breed scala aan kleuren en materialen;

  • Elk type design, van strak modern tot sierlijke hekwerken.

Voor meer inspiratie bekijk ook eens de balkon hekwerk.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.