Regio Roosendaal

Verstijlen hekwerken is gevestigd in Sprundel, in de regio van Roosendaal.

Om u een goed beeld te geven van wat de mogelijkheden zijn in ons assortiment hebben wij een aantal van onze projecten op onze website geplaatst. U kunt bij productenrestauraties en projecten  in Roosendaal bekijken. In onze eigen werkplaats maken wij alles zelf op maat en wens van de klant.

Producten

Producten van Verstijlen Hekwerk zijn onder andere (sier) hekwerken, spijlen hekwerken, balkonhekken, looppoorten, draaipoorten, schuifpoorten, automatisering, poortaandrijvingen, smeedwerk en restauraties, tevens diverse soorten afrasteringen zoals   gaas hekwerk   en     dubbelstaafshekwerken.

Wij werken voor: particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, sportcentra, gemeentes, woningbouwverenigingen, architecten, hoveniers, en tevens verrichten wij   restauraties aan monumenten,   kerken,   etc.

Werkwijze

Het is mogelijk om met of zonder afspraak een bezoek te brengen aan onze showroom / showtuin. Hier staan voorbeelden en zijn fotoalbums en specificatiebladen in te zien. Het is tevens mogelijk om producten te maken / restaureren vanuit foto’s of eigengemaakte tekeningen.

Na het akkoord bevinden van een offerte wordt de situatie ingemeten, hierbij wordt onder andere gelet op hoogte verschillen, obstakels, en specifieke wensen. Vanuit deze maten worden de verdelingen gemaakt en worden bij maatwerk de opdrachten in productie genomen.

Vervolgens wordt alles in eigen werkplaats gemaakt, variërend van ambachtelijk smeden, wellen en klinken tot CNC ponzen van kokers en strip, en natuurlijk alles wat hier tussenin zit van: zagen, boren, walsen, knippen, zetten, lassen, etc. Vervolgens worden de meeste van onze producten volbad gegalvaniseerd, en tweelaags (epoxy en polyester) gepoedercoat.

De volgende stap in het productieproces is de montage. Ook dit gebeurt geheel volgens uw wens. Buiten het daadwerkelijk monteren en stellen van onze producten kunnen wij in overleg ook eventueel snoeien, demonteren van bestaand hekwerk, metselen van kolommen, aanwerken van het straatwerk, en het leggen van kabels en leidingen t.b.v. poortautomatiseringen voor u verzorgen.

Contact

Iedere situatie is uniek, wij denken daarom graag met u mee over een geschikte oplossing. Dit kan zowel esthetisch gebied als op het vlak beveiliging en automatisering.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of een afspraak.

Verstijlen Hekwerk, Sprundel

0165 – 383817

info@verstijlenhekwerken.nl