Spijlenhekwerken

Verkrijgbaar in diverse soorten voor zowel particulier (moderne uitstraling) als zakelijk (inbraakwerend). 

Dubbelstaafs hekwerken

Zowel voor particulier als zakelijke toepassingen.

Sierhekwerk

Alle modellen op wens en maat gemaakt. 

Gaashekwerken

Uit voorraad leverbaar en inzetbaar voor diverse doeleinden

Hekwerken Bergen op Zoom

Hekwerken Bergen op Zoom bij Verstijlen Hekwerken

Verstijlen hekwerk is gevestigd in Sprundel, in de regio van Bergen op Zoom.

Om u een goed beeld te geven van wat de mogelijkheden zijn in ons assortiment hebben wij een aantal van onze projecten op onze website geplaatst. U kunt bij productenrestauraties en projecten  in Bergen op Zoom bekijken. In onze eigen werkplaats maken wij alles zelf op maat en wens van de klant.

Producten

Producten van Verstijlen Hekwerken zijn onder andere sierhekwerk, spijlenhekwerk, balkonhekwerk, staafmathekwerk, looppoorten, draaipoorten, schuifpoorten, automatisering, poort aandrijvingen, smeedwerk en restauraties, en tevens diverse soorten afrasteringen zoals gaashekwerk en dubbelstaafshekwerk.

Wij werken onder andere voor: particulieren, bedrijven, overheids instellingen, sport centra, gemeentes, woningbouw verenigingen, architecten, hoveniers, en tevens verrichten wij restauraties aan monumenten, kerken etc.

Werkwijze

Het is mogelijk om met of zonder afspraak een bezoek te brengen aan onze showroom / showtuin. Hier staan voorbeelden en zijn fotoalbums en specificatiebladen in te zien. Het is tevens mogelijk om producten te maken / restaureren vanuit foto’s of eigengemaakte tekeningen.

Na het akkoord bevinden van een offerte wordt de situatie ingemeten, hierbij wordt onder andere gelet op hoogte verschillen, obstakels, en specifieke wensen. Vanuit deze maten worden de verdelingen gemaakt en worden bij maatwerk de opdrachten in productie genomen.

Vervolgens wordt alles in eigen werkplaats gemaakt, variërend van ambachtelijk smeden, wellen en klinken tot CNC ponzen van kokers en strip, en natuurlijk alles wat hier tussenin zit van: zagen, boren, walsen, knippen, zetten, lassen, etc. Vervolgens worden de meeste van onze producten volbad gegalvaniseerd, en tweelaags (epoxy en polyester) gepoedercoat.

De volgende stap in het productieproces is de montage. Ook dit gebeurt geheel volgens uw wens. Buiten het daadwerkelijk monteren en stellen van onze producten kunnen wij in overleg ook eventueel snoeien, demonteren van bestaand hekwerk, metselen van kolommen, aanwerken van het straatwerk, en het leggen van kabels en leidingen t.b.v. poortautomatiseringen voor u verzorgen.

Contact

Iedere situatie is uniek, wij denken daarom graag met u mee over een geschikte oplossing. Dit kan zowel esthetisch gebied als op het vlak beveiliging en automatisering.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of een afspraak.

Verstijlen Hekwerk, Sprundel

0165 – 383817

info@verstijlenhekwerken.nl