Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Hekwerk Tilburg

Bij Verstijlen Hekwerken ontwikkelen, produceren en plaatsen we hekwerken in Tilburg. De wensen van onze particuliere en zakelijke klanten staan altijd centraal. Wilt u uw kantoor of werkgebied afschermen? Staat veiligheid hoog op uw agenda? Dan zijn onze hekwerken dé oplossing voor uw vraagstukken. Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor een hekwerk in Tilburg. Denk hierbij aan een hekwerk voor de tuin, uw stuk land of wellicht bent u op zoek naar een balkon hekwerk? Welke vraag u ook heeft, de behoefte om uw gebied af te schermen en te beveiligen met een hekwerk is altijd een goed idee! Neem vandaag contact met ons op en zet de eerste stap naar uw nieuwe hekwerk in Tilburg.

Hekwerk met excellent ontwerp, design en techniek

Welk type hekwerk u ook nodig heeft, de hekwerken en poorten bij Verstijlen Hekwerken zijn van uitstekende kwaliteit. Onze hekwerken worden in onze eigen werkplaats gemaakt wat zorgt voor vakmanschap en excellent design en afwerking. Door het dagelijkse vakmanschap te combineren met innovatieve technieken worden de hekwerken naar het hoogste niveau gebracht. De hekwerken helpen u naast de veiligheid te verhogen uw smaak en design in het landschap te tonen. Gaat u voor een krachtig spijlenhekwerk of voor een iconisch sierhekwerk? Bij Verstijlen Hekwerken bent u, iedere dag opnieuw, verzekerd van de beste hekwerkuitvoeringen.

Hekwerken in Tilburg

Al meer dan 35 jaar verzorgen we bij Verstijlen Hekwerken de ontwerpen, producties en levering en montages van vele hekwerken in Tilburg. De uiteenlopende stijlen, doelen en wensen worden elke keer weer gerealiseerd. Ook de tuinpoorten zijn een schitterende aanvulling voor iedere tuin in Tilburg.

De voordelen van de hekwerken en poorten

  • Maatwerk en uw wensen centraal;

  • Zowel ontwerp, montage als onderhoud van uw hekwerk in Tilburg

  • Diverse materialen en vele designs;

  • Persoonlijk contact en service centraal;

  • Meer dan 35 jaar ervaring in hekwerken en toegangspoorten;

  • Innovatief door veiligheid en automatisering te combineren;

  • Hoge kwaliteit, passende prijzen.

 

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.