Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Hekwerk Terneuzen

Bent u op zoek naar een specialist voor uw hekwerk in Terneuzen? Zoek dan niet verder. Ontdek het brede assortiment hekwerken en poorten bij Verstijlen Hekwerken. Met gerichte aandacht ontwerpen, produceren en leveren we uw op maat gemaakte hekwerk bij u in Terneuzen.

Hekwerken gericht op veiligheid en design in Terneuzen

Bij Verstijlen Hekwerken maken we jarenlang hekwerken en poorten die designvol en duurzaam zijn. Met onze krachtige visie voor de veiligheid, de uitstraling en de materialen zorgen we voor hoge kwalitatieve hekwerken en poorten in en rond Terneuzen. Kom bij ons langs in de showroom, dan horen we graag voor welk doeleinde u een hekwerk zou willen aanschaffen. Bij ons kunt u zowel als particulier als voor zakelijke aanvragen terecht.

Zakelijke en particulieren hekwerken

Bij Verstijlen Hekwerken werken we voor zowel zakelijke klanten als voor particulieren. De zakelijke aanvragen betreffen vaak de omheining van een stuk land, de hekwerken van een werkgebied of een kantoor. Ontdek de opties van een spijlenhekwerk of van diverse poorten of slagbomen gericht op automatisering en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Particulieren verkennen veelvoudig de hekwerken voor rond de woning of als omheining van privéterrein of simpelweg de tuin. Met veelzijdige keuzes van modern tot sierhekwerk zit er altijd wel een schitterend hekwerk tussen.

Voordelen van hekwerken in Terneuzen

Of u nu op zoek bent naar hekwerk voor uw tuin, uw bedrijfspand of een balkon, bij Verstijlen Hekwerken kunt u met al uw vragen en wensen terecht. De voordelen van hekwerken van Verstijlen Hekwerken zijn:

  • Meer dan 35 jaar specialist in hekwerken en poorten in en rond Terneuzen;

  • Duurzame en jarenlange omheining van uw tuin, land of kantoor/werkgebied;

  • Hekwerkspecialist voor zowel ontwerp, realisatie als onderhoud;

  • Voor elke vraag een passend hek, maatwerk staat centraal;

  • Voor ieder budget een hekwerk.

Hekwerken in Terneuzen met stijlvolle poorten

Wanneer u op zoek bent naar een hekwerk om uw tuin, stuk (wei)land of bij uw werkgebied en kantoor in Terneuzen, zien we dat ook de toegangspoorten een schitterende aanvulling zijn op de hekwerken. Ontdek de luxueuze en toch betaalbare draaipoorten of de praktische schuifpoorten. De draaipoort zorgt direct voor een stijlvolle entree van de bezoeker. Ook de schuifpoort zorgt voor een gevoel gericht op veiligheid en afscherming van het gebied.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.