Spijlenhekwerken

Verkrijgbaar in diverse soorten voor zowel particulier (moderne uitstraling) als zakelijk (inbraakwerend). 

Dubbelstaafs hekwerken

Zowel voor particulier als zakelijke toepassingen.

Sierhekwerk

Alle modellen op wens en maat gemaakt. 

Gaashekwerken

Uit voorraad leverbaar en inzetbaar voor diverse doeleinden

Hekwerk Roosendaal

Diverse projecten in Roosendaal

Om u een extra goed beeld te geven van wat de mogelijkheden zijn in ons assortiment hebben wij een aantal van onze projecten op onze website geplaatst. U kunt deze vinden op onze web site onder de kopjes bij productenrestauraties en projecten  in Roosendaal te kijken. In onze eigen werkplaats maken wij alles zelf op maat en uiteraard geheel naar wens van de klant.

Hekwerk Roosendaal

Producten van Verstijlen Hekwerken zijn onder andere (sier) hekwerk, spijlen hekwerk, balkon hekken, staafmat hekwerk, loop poorten, draai poorten, schuif poorten, automatisering, poort aandrijvingen, smeed werk en restauraties, en tevens diverse soorten afrasteringen zoals gaas hekwerk en dubbelstaafs hekwerk.

Wij werken onder andere voor: particulieren, bedrijven, overheids instellingen, sport centra, gemeentes, woningbouw verenigingen, architecten, hoveniers, en tevens verrichten wij restauraties aan monumenten, kerken etc.

Verstijlen hekwerken

Verstijlen Hekwerken is opgericht in het jaar 1983 en richt zich op het ontwerpen, produceren, monteren en het verlenen van nazorg op diverse soorten hek-, las-, en smeed werk.

Verstijlen hekwerken is gevestigd aan de Rucphense baan in Sprundel, in de regio van Roosendaal.

Contact

Iedere situatie is uniek, wij denken daarom heel graag met u mee over een passende en geschikte oplossing. Dit kan zowel op esthetisch gebied als op het vlak beveiliging en automatisering.  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor vragen, meer informatie, of een afspraak.

Verstijlen Hekwerken, te Sprundel

0165 – 383817

info@verstijlenhekwerken.nl

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.