Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Hekwerk Ossendrecht

Wilt u een hekwerk in Ossendrecht laten plaatsen? Verstijlen Hekwerken is dé organisatie en hekwerkpartner die u zoekt. Door jarenlange ervaring in hekwerken en poorten beschikken wij over de juiste materialen, de beste technische oplossingen, op maat gemaakte producten en de vele aanvullende opties voor uw hekwerk in Ossendrecht.

Kom bij ons langs in de showroom en laat ons uw wensen voor uw hekwerk weten. Wij voorzien u direct van vakkundig advies, technische inhoud en planning en organisatie. Natuurlijk nemen we het gehele proces voor u uit handen en staat persoonlijke service hoog bij ons in het vaandel. Onze open en heldere communicatie, de beste kwaliteit materialen, uitstekende vakmanschap en de hoogste kwaliteit hekwerken maakt dat u jarenlang geniet van uw hekwerk in Ossendrecht. Bel ons op voor een afspraak in de showroom of laat u via de website inspireren voor uw nieuwe hekwerk.

Hekwerken voor particulier en zakelijke vastgoed

In 1983 is de eerste aanzet gedaan voor het bedrijf dat tot op de dag van vandaag de beste hekwerken tot stand brengt. Bij Verstijlen Hekwerken werken we uitsluitend met de beste materialen en staat de innovatie van materialen en technieken centraal in de productontwerpen. De wensen van onze klanten, zowel particulieren als zakelijke klanten, zijn leidend. Door onze brede ervaring bieden we meer dan alleen de hekwerken maar vullen we de individuele wensen van klanten met betrekking tot hekwerken en poorten aan tot een passend geheel. Kwaliteit en veiligheid voor iedereen. Elke dag weer.

Professionele organisatie in hekwerken

Bij Verstijlen Hekwerken werken we met vakkundige professionals dagelijks aan schitterende hekwerken en poorten in en rond Ossendrecht. Het is onze kracht om de persoonlijke wensen van onze klanten centraal te stellen, onze specialistische inhoud en technische achtergronden te integreren en zo schitterende hekwerken en poorten te realiseren. Het resultaat? De veiligheid die onze klanten voor ogen hebben realiseren we middels de hoogste kwaliteit hekwerken en poorten. Ontdek ons brede assortiment hekwerken en bekijk welk hekwerk bij u past.

Ontdek een spijlenhekwerk, sierhekwerk of divers gaashekwerk.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.