Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

 

Hekwerk Oosterhout

Zoekt u een kwalitatieve organisatie voor uw hekwerk in Oosterhout? Verstijlen Hekwerken biedt de perfecte hekwerkoplossing voor uw tuin, stuk grond of uw kantoor en/of werkgebied. De hekwerken zijn duurzaam gebouwd en beveiligen uw omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u inspireren door de wereld van hekwerken en poorten in en rond Oosterhout.

Voor iedere vraag een hekwerk in Oosterhout

Verstijlen Hekwerken is specialist in het ontwerpen, produceren en plaatsen van alle soorten beveiligingshekken. Wij zijn werkzaam in en rond Oosterhout. Wij bieden een breed scala aan producten, van decoratieve hekken tot hoog beveiligde hekwerken. Van uw woning tot uw werkplek, Verstijlen Hekwerken plaatst het juiste hekwerk voor uw specifieke wensen.

Laat uw land/gebied niet onbeschermd in Oosterhout

Dagelijks werken we bij Verstijlen Hekwerken aan hekwerken in Oosterhout die een duidelijke grens trekken met het eigen stuk land en de openbare weg. De ontwerpen en mogelijkheden zijn eindeloos. Kom daarom bij ons langs in de showroom om uw ideeën en wensen met ons door te nemen. Wij vullen u aan door onze expertise van de hekwerken en poorten aan te laten sluiten bij uw wensen. Zo voorzien wij u van een hekwerk dat past in uw mooie tuin, stuk grond of werkgebied.

Ontdek de voordelen van onze hekwerken in Oosterhout

  • Van ontwerp en productie tot oplevering en onderhoud van hekwerken en poorten;

  • Diverse keuzes uit materialen die duurzaam en lang meegaan;

  • Onze hekwerken en poorten komen uit onze eigen werkplaats;

  • Eigen monteurs voor montage, onderhoud en reparaties;

  • Meer dan 35 jaar specialist in hekwerken en poorten;

  • Hoge kwaliteit voor de beste prijs;

  • Leveren, monteren en onderhouden van poort automatisering.

Assortiment hekwerken

Vele particulieren laten zich bij ons inspireren door hekwerken voor de tuin in Oosterhout. Wie wil er nu geen strakke moderne of juist heel klassiek en sierlijke tuinomheining? Gaat u voor strak en modern of voor praktisch en stijlvol? Ook voor het balkon zijn er vele mogelijkheden gericht op een balkon hekwerk.

De zakelijke klanten oriënteren zich graag op de hekwerken rond het kantoor of voor de grotere werkgebieden. Denk hierbij aan een spijlenhekwerk en diverse hekwerken gericht op automatisering.

Welke vraag u dus ook heeft, neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.