Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Hekwerk met poort

Een van de favorieten producten van onze klanten is het hekwerk met poort. Een totaalconcept waar u zich als klant geen zorgen over hoeft te maken. U wilt uw tuin, kantoor of stuk land of werkgebied omheinen met een hekwerk met poort. Dan bent u bij Verstijlen Hekwerken aan het juiste adres. Met meer dan 35 jaar ervaring bieden we zowel zakelijke als particuliere klanten passende hekwerk oplossingen. Ontdek het veelzijdige assortiment, de heldere planning en organisatie, het prettige persoonlijke contact en natuurlijk de realisatie van uw hekwerk met poort.

Hekwerk met poort op maat

Een hekwerk met poort op maat is in onze organisatie een vanzelfsprekendheid. Elke tuin of elk stuk land heeft eigen afmetingen en karakteristieken. De kennis en expertise leert ons dat maatwerk de standaard is wanneer we spreken over een hekwerk met poort. De wensen van onze klanten staan daarom altijd centraal. Er is een hekwerk met poort voor iedere vraag.

Persoonlijke service de standaard

Om de wensen van onze klanten goed te begrijpen staat persoonlijk contact hoog bij ons op de agenda. Zo weten we exact welke stijl, welke smaak en voor welk doeleinde de hekwerken gemaakt gaan worden. Doordat wij het volledig proces voor u uit handen nemen, van opmetingen tot technische tekeningen tot fabricage en montering biedt onze persoonlijke service overzicht en rust. Zo bent u verzekerd als klant dat uw wensen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Maak daarom een afspraak met onze collega’s in de showroom. Zo kunnen we met gerichte aandacht de wensen en doelen van uw hekwerk met poort met u doornemen en dit koppelen aan de passende hekwerken die we voor u kunnen maken.

Ontdek de voordelen van een hekwerk met poort

  • Maatwerk is de norm;

  • Diverse opties kleuren en stijlen voor hekwerk met poort;

  • De hoogste kwaliteit materialen;

  • Persoonlijke service voor ontwerp, montage en onderhoud;

  • Hekwerken en poort gericht op een duurzame en jarenlange toekomst;

  • Hoge kwaliteitsniveau, passende prijsvoering.

Laat u inspireren door diverse hekwerken en poorten. Lees meer informatie over de diverse hekwerken zoals een spijlenhekwerk of een sierhekwerk. Of bekijk onze passende poorten zoals de draaipoort of de schuifpoort.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.