Verstijlen Hekwerken

Verstijlen Hekwerken is opgericht in het jaar 1983 en richt zich op het ontwerpen, produceren, monteren en het verlenen van nazorg op diverse soorten hek-, las-, en smeed werk.  Verstijlen hekwerken is gevestigd aan de Rucphensebaan 58 in Sprundel, regio Etten-Leur.

Diverse projecten in Etten-Leur

Om u een beter beeld te geven van wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft onze diensten en assortiment, hebben wij van Verstijlen Hekwerk een aantal projecten van ons op onze website geplaatst (www.verstijlenhekwerken.nl).  Deze projecten kunt u op onze website vinden onder de kopjes bij producten, restauraties en projecten.  In onze eigen werkplaats maken wij alles zelf op maat en uiteraard geheel in overleg en naar wens van de klant.

Hekwerken Etten Leur

Het assortiment van Verstijlen Hekwerk is veelzijdig, kwalitatief hoogwaardig en duurzaam.  Ons assortiment bestaat onder andere uit diverse soorten hekwerk, sierhekwerk, spijlen hekwerk, balkon hekwerk, staafmathekwerk, looppoort(en), draaipoort(en), schuifpoort(en), automatisering en/of poort aandrijvingen, smeedwerk en restauraties.  Tevens diverse soorten afrasteringen zoals gaashekwerk en dubbelstaafs hekwerk.

Ons klantenbestand is breed georiënteerd.  Wij werken bijvoorbeeld onder andere voor: particulieren, bedrijven, overheids-instellingen, sportcentra, gemeenten, woningbouw verenigingen, architecten, hoveniers en tevens verrichten wij restauraties aan monumenten, kerken etc…

Werkgebied

Naast de gemeente waar wij als Verstijlen Hekwerk zijn gevestigd, t.w. gemeente Rucphen (Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord, Schijf en Zegge), en de gemeente Etten-Leur (Etten Leur), is het werkgebied waar wij onze diensten aanbieden nagenoeg onbeperkt.

Showroom en Showtuin

In ons bedrijfspand aan de Rucphensebaan 58 te Sprundel, hebben wij een showroom ingericht.  In deze showroom vindt u allerlei voorbeelden en modellen die u kunnen helpen bij het tot stand komen van uw wensen en ideeën.  Verder is er een showtuin rondom ons bedrijfspand gesitueerd.  In deze showtuin staan allerhande voorbeelden van artikelen die wij aan u als klant kunnen aanbieden.  Een bezoek aan onze showroom en showtuin zijn geheel vrijblijvend mogelijk en zeker aan te raden.  Voor openings- en sluitingstijden verwijzen wij u graag naar de contactpagina van onze website: www.verstijlenhekwerken.nl

Contact

Iedere situatie is uniek, wij denken daarom heel graag met u mee over een geschikte en passende oplossing. Dit kan zowel op esthetisch gebied alsmede op het vlak beveiliging en automatisering.  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor vragen, meer informatie, of een afspraak.

Verstijlen Hekwerken, te Sprundel

0165 – 383817

info@verstijlenhekwerken.nl