Spijlenhekwerken

Verkrijgbaar in diverse soorten voor zowel particulier (moderne uitstraling) als zakelijk (inbraakwerend). 

Dubbelstaafs hekwerken

Zowel voor particulier als zakelijke toepassingen.

Sierhekwerk

Alle modellen op wens en maat gemaakt. 

Gaashekwerken

Uit voorraad leverbaar en inzetbaar voor diverse doeleinden

Hekwerk Breda

Hekwerken Breda bij Verstijlen Hekwerken

Bent u op zoek naar hekwerken in de regio Breda? Dan bent u bij Verstijlen Hekwerken aan het juiste adres. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren hekwerken sinds 1983.

Breda

Wij zijn gevestigd in Sprundel in West Brabant. In Sprundel hebben wij een mooie showroom en een ambachtelijke werkplaats. Naast Breda produceren en leveren wij ook in Tilburg en Den Bosch. Onze specialisten brengen u in deze woonplaatsen graag een passende offerte op maat uit.

Soorten Hekwerk

Onze hekwerken hebben een veilige en rustgevende uitstraling zodat uw terrein of tuin er ook echt beter van wordt. Wij hebben voor u de volgende soorten hekwerken beschikbaar in Breda en omstreken. 

  • Sierhekwerk
  • Gaashekwerk
  • Spijlenhekwerk
  • Poortopeners

Onze hekwerken zijn op maat gemaakt in onze ambachtelijke werkplaats in West Brabant. Voor een offerte op maat kunt u het beste contact met ons opnemen via mail op info@verstijlenhekwerken.nl of per telefoon op 0165 – 38 38 17. Onze hekwerk specialisten staan u graag te woord.

Beveiliging hekwerk

De beveiliging van hekwerken is vanzelfsprekend ook erg belangrijk. U wilt niet dat uw kinderen makkelijk uw tuin uit kunnen lopen maar u wilt ook geen ongure types in uw tuin. De beveiliging van hekwerken is bij Verstijlen goed geregeld. Daarnaast zorgen wij met ons prachtige sierhekwerk dat er naast de veiligheid ook een positieve uitstraling over uw terrein hangt.

Poorten

Een poort heeft verschillende functies.  De eerste is natuurlijk de veiligheid, maar ook bepaalt een poort voor een groot deel het aanzicht van uw woning of bedrijfspand. Onze poorten worden op ambachtelijke wijze in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Daarnaast is ons assortiment dusdanig ruim opgezet dat wij u als klant haast altijd een passende oplossing kunnen bieden. Denk hierbij aan schuifpoorten (zowel railpoorten als vrijdragende poorten) en draaipoorten (looppoorten, dubbele draaipoorten en 4-delige draaipoorten/harmonicapoorten).

Werkplaats

Na akkoord van de offertes produceren onze specialisten alles in eigen werkplaats. Dat gaat van ambachtelijk smeden, wellen en klinken tot CNC ponzen van kokers en nog veel meer. Wij zagen, boren, walsen, knippen en lassen dat het een lieve lust is. Wij gebruiken voor ons werk het beste materiaal. Alles om ervoor te zorgen dat uw producten op tijd en boven verwachting bij u worden geplaatst. 

Offerte aanvragen

U kunt bij ons ten alle tijden een offerte aanvragen. Voor een gericht voorstel kunt u het beste contact met ons opnemen via mail op info@verstijlenhekwerken.nl of per telefoon op 0165 – 38 38 17. De specialisten van Verstijlen Hekwerken staan u graag te woord.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.