Verstijlen Hekwerken Automatiseringen
SONY DSC
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Elektrische schuifpoort particulier

Elektrische schuifpoort particulier

Elektrische schuifpoorten zijn bij ons verkrijgbaar in meerdere soorten modellen. Wij produceren en plaatsen elektrische schuifpoorten ook bij particulieren. Wij maken daarin geen verschil. Wij kunnen alle soorten elektrische schuifpoorten regelen voor u als particuliere klant.

Waarom kiezen voor Verstijlen Hekwerken

U kiest hopelijk voor ons omdat wij een professioneel bedrijf zijn. Wij verrichten o.a. de volgende werkzaamheden voor u.

 • Het ontwerpen, fabriceren en monteren van hekwerken, poorten en tuinornamenten.
 • Het smeden van speciale gereedschappen.
 • Las- en montage werkzaamheden.
 • Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering
  (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).
 • Uiteraard kan alles voor u op maat en wens gemaakt worden in onze eigen werkplaats.

Wij produceren in onze werkplaats op ambachtelijke wijze. Daarnaast zijn wij in elke fase van het productieproces duurzaam bezig. Wij hebben gaan voor een hoge mate van kwaliteit en onze prijs kwaliteit verhouding is voor u als klant erg voordelig.

Poortautomatisering

Alle poorten kunnen geautomatiseerd worden opgeleverd. Wij hebben veel mogelijkheden op het gebied van automatisering. In onze showtuin kunt u voorbeelden zien van elektrische schuifpoorten die wij hebben ontwikkeld zodat u beter weet wat wij aanbieden.

Soorten elektrische schuifpoorten 

U kunt bij Verstijlen Hekwerken kiezen uit verschillende soorten schuifpoorten voor particulieren, allemaal electrisch:

 • Sierpoorten en sier draaipoorten en sierhekwerk
 • Toegangspoorten en tuinpoorten
 • Dubbele draaipoort
 • Houten schuifpoort
 • Enkele draaipoort

Onderhoud

Ook het repareren en het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud en het afsluiten van contracten voor onderhoud worden door ons uitgevoerd.

Offerte

U kunt bij ons ten alle tijden een offerte aanvragen. U mag zelfs bij ons op bezoek komen in onze showtuin. Voor een gericht voorstel en advies kunt u het beste contact met ons opnemen via mail op info@verstijlenhekwerken.nl of per telefoon op 0165 – 38 38 17. De specialisten van Verstijlen Hekwerken staan u graag te woord.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.