Verstijlen Hekwerken Automatiseringen
SONY DSC
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Elektrische poorten

Elektrische poorten zijn dé oplossing om uw gebouw of terrein af te sluiten. In tegenstelling tot een normale poort die handmatig moet worden geopend of gesloten, bieden elektrische poorten het gemak van automatische bediening door middel van een elektrische motor. Met een druk op de knop opent u gemakkelijk de poort tot uw oprit of terrein. Hierdoor ervaart u een ideale combinatie tussen gemak en veiligheid. Met een elektrische poort maakt u uw leven dus een stuk gemakkelijker én aangenamer. 

Een elektrische poort opent en sluit automatisch door middel van bijvoorbeeld een handzender. Een bestaande poort kan ook gemakkelijk worden omgebouwd tot een elektrische poort door middel van een extra motor. De soort motor die bij u past is volledig afhankelijk van uw huidige poort of de elektrische poort die u voor ogen heeft. Neem voor deze keuze altijd contact op met onze erkende vakmannen. Zo bent u verzekerd van gedegen advies en de juiste keuze. 

Elektrische poort op maat maken 

Wanneer u de dagelijkse routine van het in- en uitrijden van uw grond een stuk makkelijker en aangenamer maken? Dan is de elektrische poort een perfecte keuze. Naast comfort weet u dat uw grond voorzien is van een robuuste afsluiting die betrouwbaar en veilig werkt.  

Voordelen van een elektrische poort 

Een elektrische poort brengt talloze voordelen, waaronder: 

  • Het gemak van een geautomatiseerde poort; 
  • Nooit meer uit de auto stappen om uw poort te openen; 
  • Vele  opties in vorm, maat en design 
  • Passend maatwerk voor elke vraag 
  • Met meer dan 35 jaar ervaring specialist in elektrische poorten 

Elektrische poort voor particulier of zakelijke klant 

Als u een stuk land om uw woning heeft, of een lange oprit welke enkel aan uw woning aansluit, dan is een elektrische poort perfect om uw erf stijlvol af te sluiten. Wij bieden veel verschillende designs om uw elektrische poort een klassieke uitstraling te geven. Zo hebben wij onder andere de moderne rolpoorten, of een prachtige dubbele draaipoort. 

Als zakelijke klant kunt u ervoor kiezen om het terrein van uw bedrijf te beveiligen met een elektrische poort. Dit biedt de mogelijkheid om het personeel gemakkelijk naar binnen te laten, maar onbevoegden buiten de poort te laten. Door middel van een vaak gekozen industriële schuifpoort kiest u voor een robuuste manier om uw werkgebied af te schermen. 

Prijs van een elektrische poort 

De prijs van elektrische poorten hangt af van zowel het soort poort als de afmetingen die u wens T. Ook heeft de soort motor die u er bij wilt hebben effect op de totale prijs. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten. Zij helpen u graag verder met de juiste keuze om uw erf goed en veilig af te sluiten. 

Ons productieproces voor een elektrische poort 

Een elektrische poort op maat is altijd de juiste keuze om uw grond stijlvol te beschermen. Wij bieden altijd de mogelijkheid tot volledig maatwerk en een passende oplossing voor uw situatie. Wanneer u een vrijblijvende offerte heeft aangevraagd en een akkoord geeft, dan zullen wij allereerst de situatie inmeten. Hier houden wij ook rekening met potentiële obstakels of hoogteverschillen.  

Vervolgens wordt alles in onze eigen werkplaats op maat en wens gemaakt. Met verschillende bewerkingsmethoden produceren (smeden, ponsen, snijden, walen, lassen, etc) wij uw poort volledig in de gewenste maat en vorm. Hierop volgt het verzinken van de stalen constructie. Dit beschermt uw elektrische poort tegen corrosie. De bedekking en bescherming van de hoeken van uw elektrische poort zijn zo ook optimaal beschermd.  Zo weet u zeker dat uw poort nog een flinke tijd mee gaat. 

Tot slot volgt een poedercoating om uw poort nog beter te beschermen. Dit zorgt voor een onderhoudsarm eindproduct vanwege een dubbele poedercoating bovenop de zinkcoating. Bij Verstijlen werken wij altijd met een dubbele poedercoating omdat u op deze manier een enorm exclusieve uitstraling ziet terugkomen. Deze zin mag worden aangepast in: Bij Verstijlen hekwerken wordt het product chemisch voorbehandeld, voorzien van een epoxy primer en een polyester poedercoating in glans, mat, of structuur eindafwerking. Na deze coating zullen wij de geautomatiseerde poort op uw erf installeren en werkend maken. Preventief en correctief onderhoud is bij ons ook altijd mogelijk. 

Weet u nog niet zeker of een elektrische poort de juiste keuze is voor uw erf of bedrijfspand? Neem contact met ons op, en wij helpen u graag. 

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.