Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Elektrische hekken

Elektrische hekken met hekaandrijvingen

Elektrische hekken en toegangspoorten maken het leven makkelijk. U staat voor het hek en het gaat automatisch open. Naast het ruime comfort verzorgt een elektrisch hek ook een hoop veiligheid. Wij regelen voor u de toegangscontrole, camerabewaking, intercom en overige automatisering van de hekken bij uw woning, pand of ruimte. Zo heeft u altijd de controle over wie uw terrein betreedt.

Wij produceren de elektrische hekken in eigen beheer

Wij produceren onze elektrische hekken op ambachtelijke wijze en in eigen beheer. Door ons vakmanschap garanderen wij een hoogstaande kwaliteit door het hele productieproces. Hierdoor gaan onze producten lang mee en kunnen wij een lange garantie bieden.

Onze afstandsbedieningen

Elk elektrisch hekwerk wordt geleverd met een afstandsbediening. Net als het hekwerk zijn onze afstandsbedieningen met mooi design een feest voor het oog. Naast de afstandsbediening is de GSM module een populaire manier om hekken te openen. We hebben immers allemaal continue onze smartphone paraat. Hierdoor is de afstandsbediening ideaal voor thuis en de GSM module ideaal voor de grotere afstand.

Oplossingen voor de beveiliging van automatische poorten en hekwerken

Wij bieden u de volgende voordelen en oplossingen in relatie tot elektrische hekken:

  • Grondmotor, knikarm motor of opbouwmotor zijn allen mogelijk
  • Veiligheid en betrouwbaarheid van elektronische hekken
  • Kiezen uit sleuteltoegang, drukknop, kaartlezer of draadloze afstandsbediening
  • Integratie met andere alarmsystemen op het terrein
  • Montage door onze eigen monteurs
  • Elektrisch bedienbare schuif- en draaihekken, videosystemen, camerabewaking en intercom

Onze klanten

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen elektrische hekken voor particulieren, bedrijven en de overheid. Wij staan voor een hoge kwaliteit, service en maatwerk. 

Offerte

U kunt bij ons ten alle tijden een offerte aanvragen. U mag zelfs bij ons op bezoek komen in onze showtuin. Voor een gericht voorstel en advies kunt u het beste contact met ons opnemen via mail op info@verstijlenhekwerken.nl of per telefoon op 0165 – 38 38 17. De specialisten van Verstijlen Hekwerken staan u graag te woord. 

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.