Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Dubbele poort

Wanneer uw gebied een grotere afmeting heeft en u wil de toegang beperken dan kan de dubbele poort uitkomst bieden. Dubbele poorten zijn poorten die uit ten minste twee delen bestaan. De hekwerken zijn via sloten of automatisering beveiligd zodat onbevoegden geen toegang hebben. U treft in ons assortiment zowel gesloten dubbele poorten als open dubbele poorten. Doordat wij meer dan 35 jaar ervaring hebben in de hekwerken en poorten zijn wij de expert voor uw vragen over een dubbele poort.

Voordelen van de dubbele poort

  • Uw privéterrein is beveiligd middels uw dubbele poort;

  • Verschillende beveiligingsopties mogelijk;

  • Diverse moderne en sierlijke designs beschikbaar;

  • Hoge kwaliteits poorten voor passende prijzen;

  • 35 jaar expertise, kennis en ervaring in hekwerken en poorten maken ons de specialist.

Maatwerk voor iedere dubbele poort

Door de grotere afmetingen uit de gekozen omgeving zijn de dubbele poorten vaak maatwerk. Wij horen graag van u wat uw wensen zijn, om welk gebied het gaat en hoe wij u kunnen helpen aan uw toekomstige dubbele poort. De verkenning van uw zoektocht gaat nog beter vanuit persoonlijk contact. Door uw wensen te bespreken in onze showroom kunnen we u direct voorbeelden laten zien en ontdekt u direct de kwaliteit waar onze dubbele poorten van zijn gemaakt. Verken met ons de opties en na een passende prijs zullen wij het volledige proces voor u uit handen nemen en starten wij met ontwerpen, produceren, plaatsen en opleveren. Ook voor eventueel onderhoud kunt u bij ons terecht voor uw dubbele poort.

Ontdek een greep uit onze dubbele poorten

Dubbele poort met toonaangevend ontwerp en techniek

De dubbele poorten die we maken worden eigenhandig in onze werkplaats gemaakt. Zo garanderen wij de kwaliteit van onze vakmensen en van onze materialen. Door zorgvuldig contact houden we u op de hoogte van het proces. Na de plaatsing van de dubbele poort volgt de oplevering waarna u jarenlang kunt genieten van uw dubbele poort. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar uw toonaangevende nieuwe dubbele poort.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.