Moderne dubbele draaipoort
Dubbele draaipoort klassiek
Dubbele draaipoort metaal-hout
Klassieke dubbele draaipoort

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Dubbele draaipoort

Dubbele draaipoort bij Verstijlen Hekwerken

De dubbele draaipoort is een robuuste poort en bestaat uit een enkele of dubbele poortvleugel. Ze kunnen 180 graden draaien en zijn horizontaal verstelbaar. Dat maakt dat de dubbele draaipoort altijd recht staat en soepel draait. 

Bij Verstijlen hekwerken ontwerpen en monteren wij dubbele draaipoorten. Daarnaast verlenen wij nazorg op hek-, las- en smeedwerk van deze mooie poorten. 

Wij werken voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, sportcentra, gemeentes, woningbouwverenigingen, architecten, hoveniers, en tevens verrichten wij restauraties aan monumenten en kerken, etc

Soorten draaipoorten bij Verstijlen hekwerken

Bij Verstijlen Hekwerken hebben wij verschillende soorten dubbele draaipoorten. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de type dubbele draaipoorten die wij de afgelopen jaren in constructie hebben gehad.

  • Moderne dubbele draaipoort combinatie hout/staal
  • Dubbele draaipoort sierhekwerk
  • Dubbele poort dubbelstaafs dicht met vlechtband 
  • Moderne dubbele draaipoorten
  • Dubbele poorten thermisch verzinkt en daarna gecoat
  • Dubbele poorten met afrastering

Wij leveren onze draaipoorten van hoge kwaliteit. Dit betekent dat de dubbele poort verzinkt wordt geleverd in top kwaliteit Hebt u interesse om een spec aan te leveren? Bekijk dan onze projecten of neem contact op met 1 van onze specialisten. Als u in de gelegenheid bent dan mag u ook altijd een bezoek brengen aan onze werkplaats.

Dubbele draaipoort beveiliging

Dubbele draaipoorten zorgen voor een goede afsluiting en beveiliging van uw terrein. Onze draaipoorten zijn van een hoge security en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen van modern tot klassiek. Ook de automatisering van dubbele draaipoorten behoort tot de mogelijkheden.

Sluitwerk van de draaipoorten

Het sluitwerk is stevig en nauwelijks kapot te krijgen. U kunt de poort met geen mogelijkheid uit zijn gelid tillen. 

Automatische draaipoort

Dubbele draaipoorten kunnen zo worden gemonteerd dat ze automatisch open en dicht gaan. Bij stroomuitval kan de aandrijving op eenvoudige wijze d.m.v. een sleutel worden geopend zodat de poort ook handmatig kan worden bediend.

Elektrische aandrijving draaipoort

Dubbele draaipoorten kunnen elektrisch worden aangedreven. Beide vleugels van de poort krijgen dan een aparte aandrijving. Ze worden synchroon door één besturingsunit aangestuurd. Alle elektrisch aangedreven draaipoorten zijn beveiligd en kunnen worden bediend met zowel een eenvoudige sleutelschakelaar als een uitgebreid toegangscontrolesysteem.

Dubbele draaipoort onderhoud

Ook het repareren en het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud en het afsluiten van contracten voor onderhoud worden door ons uitgevoerd.

Contact

U kunt bij ons ten alle tijden een offerte aanvragen. Voor een gericht voorstel en advies kunt u het beste contact met ons opnemen via mail op info@verstijlenhekwerken.nl of per telefoon op 0165 – 38 38 17. De specialisten van Verstijlen Hekwerken staan u graag te woord.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.