Verstijlen Hekwerken Poorten
Looppoort dicht hout-staal
Dubbele draaipoort metaal-hout
Looppoort dicht hout-staal

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Dichte poorten

Dichte poorten voor een optimale dichtheid

Dichte poorten zijn poorten waar je niet doorheen kunt kijken. Deze poorten zijn voorzien van houtvulling en lamelvulling. Het voordeel van een dichte poort is de privacy en beveiliging, in tegenstelling tot de stijlenpoort die meer open is. 

Deze poorten kunnen worden gebruikt als tuinpoorten, als algehele ingang naar uw terrein of als ingang van uw oprit. De keuze is aan u. 

Een belangrijk aspect van de dichte poort is de stevigheid. Een poort vangt namelijk veel wind en moet hiermee om kunnen gaan. Bij ons bent u aan het juiste adres voor dichte poorten. 

Dichte draaihekken zijn bij ons ook beschikbaar als looppoort, houten poort en tuinpoorten.

Produceren van een dichte poort in onze eigen werkplaats

De dichte poort maken wij in onze eigen werkplaats. Het project wordt geheel als maatwerk voor u uitgevoerd. Wij leveren moderne poorten met een super mooi design. 

Soorten poorten

Dit is er o.a. mogelijk bij Verstijlen Hekwerken op het gebied van deze poorten:

  • Dichte poort tuin met hout en staal
  • Dubbelstaafs hekwerk met kunststof
  • Dubbele dichte draaipoort

Wij maken alles op maat

Door het toegenomen gevoel van privacy worden dichte poorten steeds populairder. Ze bieden een goede afscherming van uw tuin of terrein. U kunt kiezen uit meerdere opties: de houtvulling, dichte platen of staal en metaal. U kunt zelf kiezen wat u wilt. Onze poorten worden op maat gemaakt.

Onze werkplaats

Alles wat wij maken vindt plaats in onze werkplaats. Ook de op maat gemaakte poorten. In onze werkplaats wordt op ambachtelijke wijzen alles voor u geregeld. Dit zorgt ervoor dat onze poorten een perfecte pasvorm hebben. 

Wij maken alles: van dichte tuinpoorten tot dichte houten poorten

U kunt bij ons voor van alles terecht wat betreft een dichte poort. Wij hebben een ruime keuze aan het nieuwste design voor u beschikbaar.

Poort met uitstraling en veiligheid

Een dichte poort is er in alle soorten en maten, maar ook in verschillende ontwerpen. U kunt uit meerdere soorten kiezen. Door de nieuwste technieken die wij hanteren op de werkplaats bent u verzekerd van een poort die helemaal dicht is. Dit zorgt voor meer privacy en betere beveiliging.

Wilt u advies over één van onze poorten?

Wilt u advies over een dichte poort? Wij helpen u graag. Onze specialisten die de hele dag met poorten en hekwerken bezig zijn helpen u graag verder. U mag ook altijd vrijblijvend langskomen in onze werkplaats.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.