Balkon Hekwerk Modern
balkonhekwerk klassiek
Balkonhekwerk
Balkonhekwerk

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Balkon Hekwerk

Balkon hekwerken op maat

Een balkon hekwerk of balustrade is te verkrijgen van klassiek tot modern model. Het is belangrijk omdat een balkon het aanzicht bepaalt van uw woning of pand. Onze balkonhekwerken zijn niet zomaar iets. Er moet veel aandacht aan worden besteed. Daarvoor bent u bij Verstijlen aan het juiste adres. Wij produceren op ambachtelijke wijze en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Bij het bepalen van het soort balkon houden we rekening met veiligheid en met uw stijl en wensen. Naast de plaatsing op een balkon kan dit soort hekwerk ook prima worden geplaatst op een dakterras.

Bewerking van het hekwerk

Elke situatie is anders en de bevestiging en bewerking zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze balkon hekwerken zijn altijd op maat gemaakt.

Onze hekwerken hebben een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Wij zorgen ervoor dat het hekwerk jaren meekan en we besparen niet op materiaal. Vanzelfsprekend hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Galvaniseren

Onze hekwerken kunnen worden gegalvaniseerd. Deze methode beschermt het materiaal het beste tegen corrosie. Tevens is de bedekking en bescherming van de hoeken bij verzinkmateriaal optimaal. Na het verzinken wordt meestal gekozen voor een 2-laags coating. Deze coating is onderhoudsarm.

Afmetingen van het balkon

Wij letten bij het afmeten op verschillende hoogtes en obstakels op de locatie. U kunt bij ons kiezen uit alle soorten en maten. Vanuit de maten worden de verdelingen gemaakt en wordt de opdracht in productie genomen. De productie van de hekwerken verzorgen wij zelf in onze werkplaats.

Soorten balkon hekwerken

Wij produceren en monteren verschillende soorten balkonhekwerken zoals bijvoorbeeld het Frans balkon of een normaal balkon. Hieronder vindt u een opsomming van onze modellen:

  • Frans balkon
  • Klassieke en moderne modellen
  • Sierhekwerk
  • Een dicht of glazen balkon is beide mogelijk
  • Een balkon tussen stenen kolommen
  • RVS hekwerk

Wilt u gaan voor de juiste prijs-kwaliteit verhouding? Dan moet u bij ons zijn. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.