Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Automatische poort

Wanneer u op zoek bent naar een automatische poort kunt u met zekerheid het assortiment van automatische poorten bekijken bij Verstijlen Hekwerken. Als hekwerk en poortspecialist werken wij dagelijks aan vele hekwerken en automatische poorten.

Automatische poorten geven direct een luxe ervaring aan de gasten die er doorheen mogen gaan. Wanneer u kiest voor een automatische poort kiest u voor luxe en gemak, design en veiligheid. Perfecte combinaties om uw woning, kantoor of andere stukken land veiligheid en comfort te bieden.

Bij Verstijlen Hekwerken bieden we zowel voor de particulieren als voor zakelijke klanten automatische poorten. Met meer dan 35 jaar ervaring bieden we elke vraag over hekwerken en veiligheid een passende automatische poort. Ontdek de mogelijkheden voor een intercom, gsm-module, brievenbussen of andere aanvullende opties bij de automatische poort.

De voordelen van de automatische poort

De automatische poort biedt vanzelfsprekend vele voordelen. De voordelen voor u op een rij:

  • Gemak en comfort door automatisering;

  • Vele vormen, maten en designs beschikbaar;

  • Passend maatwerk voor iedere vraag;

  • Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij specialist in automatische poorten.

Automatische poort voor de particulier

Wanneer u een stuk land om uw woning heeft kunnen wij ons voorstellen dat u dit wilt omheinen met een hekwerk. Hiervoor zijn vele mogelijkheden bij ons beschikbaar. Daarbij is het dan wel zo fijn dat u uw terrein kunt betreden via een automatische poort. Bij ons kunt u voor diverse designs kiezen om uw automatische poort mee aan te kleden. Ontdek bijvoorbeeld de moderne rolpoort of een robuuste rolpoort van staal en hout.

Automatische poort voor de zakelijke klant

Voor de zakelijke klanten zijn er vele automatische poorten beschikbaar. We kunnen de automatische poort volledig voor u op maat maken. Wilt u een bedrijventerrein, opslag, of ander werkgebied afzetten met een hekwerk en automatische poort? Bekijk dan de schuifpoort industrieel, de schuifpoort spijl hekwerk of de automatische rolpoort.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.