hekwerk Roosendaal
Moderne dubbele draaipoort combinatie hout/staal
Modern-spijlen-hekwerk-en-houten-poort
test

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Houten poort modern

Een houten poort in een stalen frame in combinatie met een modern hekwerk geeft een prachtig effect. Denk aan een modern spijlenhekwerk met een prachtige Essenhouten looppoort. Of een elektrisch aangedreven houten schuifpoort in een strak metalen frame. Misschien heeft u zelf ideeën of zelfs al een ontwerp dat u uit wilt laten werken? Wat uw wensen ook zijn, bij Verstijlen Hekwerken helpen we u graag bij het vervaardigen van de poort die helemaal bij uw wensen en eisen past.

Privacy, veiligheid & uitstraling

Een van de belangrijkste redenen om een hekwerk met een poort aan te laten leggen is om de privacy en veiligheid van privéterrein te waarborgen. Een looppoort van hout kan daarbij een praktische oplossing zijn om toegang tot het terrein te krijgen. Maar een houten poort straalt ook warmte uit en verzacht de strakke lijnen van een hekwerk. Met een moderne houten poort combineert u dan ook privacy en veiligheid met een bijzonder fraaie uitstraling.

Uw moderne houten poort op maat gemaakt

Hout is een mooi natuurproduct dat zich makkelijk laat bewerken. Dat betekent dat we uw houten poort graag op maat maken. In veel gevallen wordt een looppoort van hout gecombineerd met een schutting. Desgewenst is het ook mogelijk om een houten poort te combineren met een metalen frame en bijvoorbeeld een spijlenhekwerk.

Omdat iedere omheining anders is en er door iedere klant andere eisen gesteld worden aan het ontwerp en de materiaalkeuze, worden alle houten poorten en hekwerken bij Verstijlen Hekwerken op maat gemaakt.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.