Houd uw huis tijdens uw vakantie veilig met draai- en schuifpoorten

Gaat u op vakantie? Het laatste dat u wilt is terugkomen van een prachtige reis om erachter te komen dat er bij u thuis in Breda is ingebroken. Helaas gebeurt dit toch regelmatig. U kent waarschijnlijk de trucjes om uw huis er bewoond uit te laten zien en weet wel beter dan overal te verkondigen dat u een paar weken weg zult zijn. Maar uw huis is pas echt veilig als het goed afgesloten is, liefst met een draai- of schuifpoort.

Voordelen van een draai- of schuifpoort

Alleen met een poort bent u zo goed als gegarandeerd van een onaangebroken huis bij thuiskomst. Draai- en schuifpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen met elk hun eigen eigenschappen en bijbehorende voordelen. Zo kunt u de poort kiezen die het beste bij uw situatie past.

Een schuifpoort is zowel geschikt voor zeer brede als juist erg kleine opritten. Deze poort kan namelijk wel tien meter overbruggen zonder dat dit ten koste gaat van de stijfheid en veiligheid. Ook neemt een schuifpoort weinig ruimte in beslag, wat erg handig is bij kortere opritten. Daarnaast is dit de beste optie voor opritten op een helling; bij het gebruik van een draaipoort zou namelijk een open ruimte onder de poort ontstaan.

Een draaipoort is een betere keuze als er weinig ruimte naast de oprit is, maar de oprit wel lang genoeg is om de poort geheel te kunnen openen. Veel mensen vinden dat een draaipoort een vriendelijker uitstraling heeft dan een schuifpoort, maar dat hangt van uw eigen voorkeur af. Een draaipoort is ook een goede optie voor een looppoort naar uw tuin.

Een draai- of schuifpoort aanschaffen

Heeft u interesse in een poort voor uw pand in de regio Breda? Bij Verstijlen Hekwerken heeft u de keuze uit diverse draai- en schuifpoorten. We kunnen op twee verschillende manieren te werk gaan, afhankelijk van uw voorkeur:

1. Wij komen bij u thuis de oprit opmeten en bespreken ter plaatse de verschillende mogelijkheden met u. Daaropvolgend bieden wij u een offerte op maat aan.

2. U maakt een afspraak om langs te komen bij onze showroom en showtuin in Sprundel. Wij laten u verschillende modellen en materialen zien. U kunt foto’s of tekeningen van uw oprit meenemen. Aan de hand daarvan adviseren wij u over de verschillende mogelijkheden en bieden we een offerte aan.

Wilt u meer weten over draai- en schuifpoorten of wilt u meteen een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neem vrijblijvend contact op met Verstijlen Hekwerken.