Dubbele draaipoort sierhekwerk
Schuifpoort spijlenhekwerk met klimbeveiliging
hekwerk Roosendaal
cottage-kolom

Wilt u nog meer voorbeelden zien? 

Heeft u advies nodig of wilt u een vraag stellen?

Hekwerken en poorten

Klassiek, modern, tijdloos. Hekwerken en poorten zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar bij Verstijlen Hekwerken. Op de website vindt u verschillende voorbeelden voor een indruk van de stijlen die wij voor u kunnen vervaardigen en plaatsen. Ontdek de mogelijkheden en laat het ons vooral weten wanneer we u kunnen helpen met uw nieuwe hekwerk of poort.

Verschillende hekwerken en poorten voor uw terrein

Voor zowel bedrijven als particulieren heeft u bij Verstijlen Hekwerken een ruime keuze uit verschillende hekwerken en poorten. In het assortiment vindt u onder andere:

Het is overigens ook mogelijk om verschillende poorten geautomatiseerd te bestellen. Dit wordt vaak gedaan bij opritten en parkeerterreinen.

Bestellen en fabriceren van hekwerken en poorten

Weet u al wat voor soort hekwerk u wilt of bent u nog zoekende? Kom vooral langs bij onze showtuin voor inspiratie. Een ervaren medewerker helpt u graag bij het maken van uw keuze.

Productie

Nadat u een keuze heeft gemaakt wordt er een gerichte offerte opgesteld. Nadat u hier een akkoord op heeft gegeven wordt het terrein ingemeten waarbij er rekening gehouden wordt met hoogteverschillen en eventuele obstakels. Daarna kan er met de productie van het hekwerk begonnen worden. Als laatste wordt het staal verzinkt en gepoedercoat om het eindresultaat beter te beschermen tegen corrosie als gevolg van weersinvloeden.

Onderhoud

Wanneer het hekwerk en de poort zijn geplaatst wordt u bij een automatische poort de mogelijkheid van een onderhoudscontract aangeboden. Hierbij wordt uw poortaandrijving gecontroleerd, gesmeerd en afgesteld waar nodig zodat uw hekwerk zo lang mogelijk meegaat en altijd in topconditie blijft.

Alle disciplines

Op één adres

Verstijlen is één aanspreekpunt als het gaat om verschillende disciplines, waaronder het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk hekwerk en poorten. Ook het aansluiten van poortaandrijvingen, het voorzien van snoei- / straat- en grondwerk en het uitvoeren van metselwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van sterke nazorg middels reparatie bij schade, en op verzoek het uitvoeren van onderhoud.

Het ontwerpen & fabriceren van hekwerken, poorten en tuinornamenten. Heeft u een idee of iets gezien dat u mooi vindt? Of bent u in overleg met uw architect? Wij denken graag met u mee.

In onze werkplaats zijn we in staat om al uw wensen te verwezenlijken, variërend van het ambachtelijk smeden van gereedschap in onze smidsvuur tot aan CNC ponsen. Tevens voorzien we in het knippen en zetten van plaatwerk, in aluminium, roestvrij staal en cortenstaal.

We hebben eigen monteurs om te monteren en bieden daarnaast onderhoud en reparaties indien gewenst.

Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).

Heeft u een vraag

of wilt u in contact komen?

Gebruik dan het contactformulier hiernaast en stuur ons een bericht. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.