Dubbelstaafs Hekwerk

Een dubbelstaafs hekwerk beschermt beter tegen inbrekers dan een traditioneel gaashekwerk. Standaard gebruiken wij matten met een dikte van 8/6/8mm. De palen zijn volbad thermisch verzinkt en gepoedercoat. Daardoor hebben ze een langere levensduur dan voorverzinkte en gecoate palen. De beugels worden bevestigd met rvs slotbouten en moeren.

Wat is een dubbelstaafs hekwerk?

Een dubbelstaafs hekwerk bestaat uit verschillende staven die horizontaal en verticaal aan elkaar bevestigd worden. Dit type hekwerk is verkrijgbaar als enkel- en dubbelstaafs. Bij dubbelstaafs wordt er aan beide zijden van de verticale spijlen een horizontale spijl geplaatst. Dat maakt het hekwerk logischerwijs een stuk sterker dan de enkele variant.

Voordelen van een dubbelstaafs hekwerk

Bij een dubbelstaafs hekwerk zijn de mazen tussen de spijlen klein en dat maakt het moeilijker voor mensen om tegen het hek op te klimmen. De uitstekende spijlen aan de bovenkant maken het lastig om overheen te klimmen. Samen met de stevigheid van het hekwerk houdt u op deze manier uw terrein veilig en goed beschermd.

Wanneer gebruikt u een dubbelstaafs hekwerk?

U zet een terrein af met een dubbelstaafs hekwerk wanneer u waardevolle spullen hebt staan die u wilt beschermen tegen inbrekers. U ziet dit soort hekwerken vaak bij autogarages en magazijnen waarbij voorraad langere tijd buiten moet blijven staan omdat er binnen geen plek voor is.

Dubbelstaafs hekwerk
,,
Verstijlen Hekwerken heeft mijn bedrijfspand voorzien van een geautomatiseerde poort, precies naar specificaties en prachtig opgeleverd. Na levering zijn ze betrokken gebleven en altijd bereikbaar voor eventueel support.
Een klant van Verstijlen Hekwerken
De functietitel van de klant van Verstijlen Hekwerken