Kwalitatief hoogstaande

Draaipoorten

Draaipoorten zijn één van de meest voorkomende type poorten bij schuttingen en andere omheiningen. Zoals de naam al suggereert draait een draaipoort om zijn scharnieren en zwaait naar binnen of naar buiten toe open. Een draaipoort biedt in veel gevallen een uitstekende oplossing voor het bieden van toegang tot een omheinde ruimte terwijl de veiligheid en privacy gewaarborgd blijft.

Bij Verstijlen Hekwerken heeft u de keuze uit verschillende moderne en klassieke draaipoorten. Ontdek het aanbod op de website en neem contact op of kom langs bij interesse of wanneer u zelf een idee heeft dat u uit wilt laten werken.

Uw mogelijkheden bij het kiezen van een draaipoort

Bij onze reeds uitgevoerde projecten ziet u een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden in stijlen en materialen waarmee wij uw poort op maat kunnen vervaardigen. Van een houten poort in een stevig metalen frame tot een dubbele draaipoort die perfect past bij het siersmeedwerk van het bijbehorende hekwerk. Onze draaipoorten worden gebruikt bij tuin- en erfafscheidingen, parkomheiningen en brandgangen.

 

Klassieke dubbele draaipoort

Een draaipoort met extra beveiliging?

Een van de hoofdfuncties van draaipoorten is veiligheid. U wilt voorkomen dat ongenode gasten het terrein op kunnen komen. Daarvoor zijn verschillende veiligheidsmaatregelen mogelijk:

  • Een dichte plaat in een spijlenhekwerk om hengelen te voorkomen
  • Door punten op het hekwerk te plaatsen of door de spijlen verder door te laten lopen. Ook gaaswerk helpt tegen klimmen omdat het geen houvast biedt.
  • Een dichte poort of vlechtband bij een dubbelstaafs poort biedt privacy en voorkomt dat mensen kunnen zien wat er binnen de omheining staat.

Wilt u meer weten over de draaipoorten in ons assortiment of advies over de beste oplossing voor uw situatie? Bij Verstijlen Hekwerken helpen we u graag!

Neem contact op

Vragen of advies? Neem contact op

Vindt u niet wat u zoekt of heeft u behoefte aan persoonlijk advies: neem dan contact met ons op middels het onderstaande formulier.

[contact-form-7 id="797" title="Untitled"]