Hekwerk Bergen op Zoom

Ons bedrijf Verstijlen Hekwerken

Historie van Verstijlen Hekwerken

Verstijlen Hekwerken is opgericht als eenmansbedrijf in maart 1983 door André Verstijlen. In april 1987 is hier een tweede eenmansbedrijf bijgekomen als handel en smeden van gereedschappen.

De twee eenmansbedrijven zijn vanaf 05-01-1990 opgegaan in een besloten vennootschap. Op 1 januari 2006 is de BV een vennootschap aangegaan met Roger Verstijlen en dit resulteerde in Verstijlen VOF. Vanaf 1 januari 2013 is Roger Verstijlen eigenaar van Verstijlen Hekwerken BV.

Keurmerken

Verstijlen Hekwerk heeft een aantal keurmerken en is lid van diverse overkoepelende organen. Alle keurmerken zijn gericht op een betere controle op de kwaliteit van het proces, om zodoende de kwaliteit van het product te verhogen.

Een aantal bekende keurmerken zijn: Hekmerk, ISO-9001, en Kenteq erkend leerbedrijf.

Tevens zijn wij aangesloten bij diverse organisaties als De Koninklijke Metaalunie en De Nederlandse Hekwerk Industrie. De Koninklijke Metaalunie is de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de metaal en richt zich op bedrijven in de Metaal en Techniek van eenmanszaken tot bedrijven met meer dan 100 werknemers.  De Koninklijke Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak.

Nederlandse Hekwerk Industrie (NHI) is de brancheorganisatie voor ondernemers in de hekwerk-branche en is opgericht in 2002.  NHI heeft als doel om de kwaliteit en veiligheid van hekken en vooral poorten naar de markt toe te verkleinen. NHI is een branchegroep van de Koninklijke Metaalunie.  Meer informatie hierover kunt u vinden achter de logo’s links onder op de website.

Verstijlen Hekwerken  richt zich al 30 jaar op:

  • Het ontwerpen, fabriceren en monteren van hekwerken, poorten en tuinornamenten.
  • Het smeden van speciale gereedschappen.
  • Las- en montage werkzaamheden.
  • Het leveren en monteren, en onderhouden van poort automatisering
    (motoren op draaipoorten en schuifpoorten).
  • Uiteraard kan alles voor u op maat en wens gemaakt worden in eigen werkplaats.